Therese - Hoppat bana idag!
AUG
21

Hoppat bana idag!

Idag har jag hoppat bana med ACINDO och CASH FLOW. En bana med raka linjer, böjda linjer och kombination. 
ACINDO var jättepigg och var glad att få hoppa. Lite stark i början och låg på framåt. Hoppade fint på slutet och avslutade med ett räcke på 140 cm som hon hoppade med lätthet. ACINDO!!!!


CASH FLOW var dagens utropstecken, hon var så lugn! Dressyrträningen gav resultat från igår, snabbare än vad jag hade trott. Många fina språng bjöd hon på.
Nu känner jag mig väl förberedd med båda hästarna inför helgens tävlingar i Norrköping.
Det ska bli kul att åka dit ner och tävla. Det är första omgången av Volkswagen Grand prix och jag kommer rida kringklasserna. Volkswagen går i 150 klass med kval på lördagen till söndagens final. Sen finns det 130-145 klasser att rida som jag kommer göra med ACINDO. CASH FLOW hoppar 120 klasser bedömning A. Det är nyttigt för henne att åka med dit och samla rutin inför framtiden. Det är på bra tävlingar man utvecklar både sina hästar och sig själv som ryttare!


Bild från Norrköping tidigare i år, CARDINI och jag.


LORD, LOVELY och CARLINA har ridits ut och jobbat på grusvägarna. CELVIN har gått dressyr och ska hoppa imorgon.


Övrig tid har jag spenderat i täckesrummet. Väggarna är målade i vitt och alla täcken sorterade och ihop vikta och tillbaka in på hyllorna. Det tog mig 2,5 timme att bara vika och lägga in täcken igår...


Tomma hyllor längs ena väggen...Högen med täcken som jag gått igenom, sorterat, slängt en del, några ska på lagning och de flesta vikas ihop och...tillbaka in i hyllorna!
Andra långväggen med hyllor på väg att fyllas upp!


Sen lite jobb framför datorn så sprang denna dag iväg!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 14773 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59170 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 85064 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87546 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv