Therese - Hopptränat idag-KUL!!!
SEP
26

Hopptränat idag-KUL!!!


Jag hopptränade idag som sagt och det var så roligt!!! Har fina hästar och det känns kul att jobba vidare med de.
Hoppade CELVIN, LORD, CARLINA och CASH FLOW. Fick en riktigt bra känsla på alla fyra. Det känns så roligt att vara igång igen!

Dax för hoppträning för Tomas.

CASH FLOW fick jag jobba med en del först för att få henne lugn och att fokusera på mig och vad vi skulle göra. Det är en speciell dam som jag oftast rider själv, alla dagar. Nu när jag varit skadad och på semester har hon ridits av nästan alla i stallet och det märks på henne. Inte för att de andra rider sämre utan för att det är mer en enmanshäst som behöver känna samma signaler varje gång från den som sitter på ryggen. CAHLUA var precis lika dan. Henne red jag själv alltid, ibland red Tomas henne också och det fungerade bra. Annars var det bara jag. Skritta ut i skogen går bra med vem som i sadeln men trava, galoppera, dressyra och hoppa. En del hästar är så. ACINDO är raka motsatsen, henne kan alla rida på och det fungerar bra!LORD på väg mot travcavaletti som vi gjorde som uppvärmning.


Efter det galoppcavaletti på volten. Även på rakt spår med sex eller sju språng mellan bommarna. Sen hoppade vi en kortare bana med sju språng, hoppade den två varv.


CELVIN hoppar högt över!


LORD.CELVIN.


Cool bild på LORD! Malin hon kan fota hon!


Nu ska jag ut och kvällsfodra hästarna. de är borstade och klara. Ge hö och klappa på de.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11812 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58548 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84439 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86921 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv