Therese
APR
05
2010

Det har blivit mycket god mat i påsk..och godis så klart! Tur då att jag har ridit så mycket så det går åtsmileyVar till ridhuset och hopptränade några hästar i lördags, bla fyraåringarna. De är så duktiga! Var även till ridhuset i söndags med sex hästar, då trimmade jag bara dressyr för Anita. Så vi har inte legat på latsidan i helgen, det kan jag lova!

Nu är det ny vecka och Towe och Matilda har påsklov så de är här hela dagarna. Toppenbra för då hinner vi med massor! Tävling är det både på lördag och söndag så nu blir det trimmning och lätt hoppning hela veckan. Åker till Rocklunda ons,tors,fre med olika hästar varje dag. Kan snart vägen mellan Bäcktorp och Rocklunda med förbundna ögon! Stammisar har vi blivit på Rocklunda macken också, de har nämligen "seven-eleven"=supergott kaffe!!!


Läst 15714 ggr Kommentarer Kommentera

Var och tävlade idag, i Rådmansö. Från oss är det nästan halvvägs till åland, så långt är det, ca 20 mil enkel resa! Åkte hemifrån 06:15 imorse och kom hem 23:05!!!

Det var div 1 laghopping omg 2, och så hade de två vanliga klasser efteråt som jag red. Med på tävlingen var LUTRICIA, CAHLUA, AMOORINA och så hämtade vi upp Ulle och REMINA SB på vägen så lastbilen var full.

LUTRICIA gick felfritt i förklassen och hade sedan ett nedslag i lagklassen. Synd på rivningen, hon hoppade jättebra tycker jag.

AMOORINA och CAHLUA hade fyra fel i 110 och var båda felfria i 120!!! CAHLUA kom sexa i avd A. Hon hoppar grymt bra och jag tycker bara mer och mer om henne för varje gång jag tävlar henne! Ingen lätt dam att handskas med och rida, men hon hoppar fantastiskt. AMOORINA var också jättefin i 120 klassen, så spänstig när hon hoppar!

 

JOHANNA och REMINA SB

Fikapaus på lasbilsluckan i det fina vädret!

AMOORINA ser nöjd ut med dagens insatts!

Ulle och jag går banan. Jättfint ridhus var det, hela anläggningen var fin.

...och jag ska erkänna, på vägen hem var vi ganska trötta! Stannade vid Ekolsund för att tanka och äta. Då kunde jag inte låta bli att spexa lite!!! Blir lätt så när vi går på "övertid"!!!


Läst 16410 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.