Idag har jag hopptränat mina hästar för Tomas. Det har gått superfint! Hästarna blir bara bättre och bättre för varje gång. Jag är så glad!

 

Hästarna som var med var LOOPEZ, TIPTON, LAGANA, CAHLUA, ACINDO, AMOORINA.

 

 

Johanna och TIPTON.

 

Jag började med LAGANA och det blev en del markarbetsträning i början, nyttigt. Se till att ha stödet på yttertygeln, rida med ytterskänkeln och rama in hästen. Stödet på båda tyglarna vid rakridning. Ha en frisk galopp och minska några steg för att sedan öka igen. Galopperade även och gjorde avbrott till skritt tre steg och sedan galopp igen. Det här gjorde vi med alla hästar.

 

Hoppad bana. Tränade på att hålla rytmen i galoppen och att hästen ska sätta under sig det yttre bakbenet i svängarna och inte hänga i innertygeln och på det inre frambenet.

 

Jösses vad bra alla hästar hoppade, härligt!!!!! Nu börjar alla bitar falla på plats. Jag sitter helt still och väntar ut hindret och hästarna hoppar genom hela kroppen. Distanserna sitter som en smäck!

 

 

"Fikabordet" i ridhuset. Det är viktig att äta när man tränar mycket! Anne kommer alltid och servar oss med kaffe och tillbehör! Vi har det bra!

 

Imorse var Johanna och jag till ridhuset och hoppade GINA och LOOKINA. Det gick bra. Johanna och LOOKINA har utvecklats mycket. Johanna har blivit lugnare i sin ridning och rider nu riktigt bra till hindren. Kul! Åtta hästar hoppade idag. Imorgon ska jag hoppa LUTRICIA och CARLINA för Tomas.

 

Nu ska jag rida LUTRICIA innan det blir mörkt.

 

 

Tomas och jag med stallets största stjärna, LAGANA!