Therese
JUN
02
2012

Sitter framför datorn, som står framför fönstret. Tittar ut och ser att det blåser så granarna gungar och det regnar...jag ska rida...

 

Hur hittar man motivation att gå ut och göra det när vädret inte är det bästa? Jag vet inte riktigt. För det blir blött och kallt. Funderade en stund på att lasta in hästarna i lastbilen och trailern och åka till ridhuset en sväng eller två. Tanken slog mig i 10 sekunder innan jag slog bort den, för det tar tid och det har vi gjort hela vintern, så jag vill inte.

 

Jag kommer rida hemma i regnet och det kommer bli bra. Motivationen infinner sig strax, efter en kopp kaffe. Motivationen att bli bättre, att utvecklas, att träna hästarna att bli starka och fina. Det driver mig! Jag vill bli bra och göra bra ifrån mig på tävlingarna. Då måste man träna. Ingen vinner segrar hemma på sofflocket.

 

På tävling kan det också regna och vara kallt, då ska vi vara förberedda på det, för vi har tränat på det här hemma!

 

Så nu kör vi, kom igen, utmana regnet!

 


Läst 21691 ggr Kommentarer Kommentera
JUN
01
2012

Igår kom nya ridsport till alla prenumeranter, imorgon kan man köpa den i butik.

 

I delen hästliv är det ett stort reportage om mig och Stall Bäcktorp!

 

 

www.tidningenridsport.se


Läst 22812 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.