Therese
JAN
08
2013

 

Nu befinner jag mig i Vemdalen på skidsemester! Björn och jag samt våra tre hundar åkte upp igår och är här till torsdag. Skönt med lite avkoppling! Björn tyckte jag behövde det och det var nog sant, sov hela dagen igår. I bilen upp, vaknade bara för att gå ur och handla och äta sen sov jag vidare. Hyrde skidor och skaffade liftkort, checkade in i stugan och sen sov jag vidare hela kvällen, var nog ganska slut.

 

 

Idag har vi åkt skidor hela dagen och började strax efter nio när liftarna öppnat. Vi har hyrt stuga precis i backen, lyx!

 

Senaste veckan har varit intensiv med allt vad stallet innebär, träning av hästarna och Ina på besök. Så min hjärna har jobbat på högvarv med att prata tyska, engelska och svenska. Ina är social och vill prata med alla och jag får tolka när inte alla ord räcker till! Kul har det varit och jag hoppas vi ses snart igen.

 

 

Ina och jag på naturhistoriska museet i fredags eftermiddag. Vi bytte stalluniform mot turistuniform och åkte till Stockholm efter lunch.

 

 

Hästarna har trimmats och ridits ordentligt. Vi har varit till ridhuset flera gånger och i lördags var vi där strax innan åtta och började rida. Blir mycket travbommar, gymnastik och studs för dem nu. Markarbetet blandas med tömkörning.

 

Ikväll har jag suttit och gjort en månadsplan för alla hästars träning. När jag har så många är det viktigt att göra en plan så inget missas. Tycker om att planera saker. Tomas och jag har även gjort en tävlingsplanering fram till vecka 30.

 

 

Imorgon blir det skidor igen! Bara att spänna på pjäxorna utanför dörren, backen precis utanför!


Läst 14435 ggr Kommentarer Kommentera

JAN
03
2013

 

Hej! Hoppas alla ni fått en bra start på det nya året?!

 

Vi hade en riktigt trevlig nyårsafton med god mat och mycket champange!

 

Vardagen kommer snart rulla igång som vanligt, eller den gör det redan, bara det att jag tycker själv att jag inte hinner blogga så mycket. Det beror till stor del på att jag vill umgås så mycket som möjligt med min kompis Ina så länge hon är här. Hon åker snart hem till Hamburg igen, tråkigt! För henne är det nog inte så kul om jag sitter i timmar framför datorn, inte för mig heller när hon är här.

 

Att ha en blogg kräver mycket tid och jag tycker det är roligt. Lägger ner mycket tid och jag hoppas att ni tycker det är roligt att följa mig i min vardag och på tävlingar?!

 

Så hoppas ni har överseende med att det bloggas lite lite just nu.

 

Vi rider och är i stallet. Imorgon åker vi till ridhuset med ett helt gäng hästar. Var där idag och red tre hästar, resten fick ridas här hemma i det fina vädret. Har ju inte sett sol på en månad så när den visade sig idag då ville vi rida ute!

 

Ina på CAHLUA påväg ut i skogen!

 

Dessutom så var det Inas födelsedag idag, det firade vi med tårta tillsammans med familjen. Även min systers man fyllde år idag så det blev ett stort kalas!


Läst 16528 ggr Kommentarer Kommentera

JAN
01
2013

 

Vill önska alla mina vänner, min familj, hästägare och sponsorer ett riktigt

 

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!


Läst 17359 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: första  föregående 1 2 3 Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Hästliv Välj
Hästliv Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen
Arkiv