Therese
OKT
02
2015

Nu är vi i Södertälje på deras fina tävlingar och det har börjat bra! 100 % felfritt med CELVIN, CASH FLOW och LORD LOOP! De hoppade uppvärmningsklassen till bronsrundan. Vi hoppar imorgon igen och förhoppningsvis final på söndag.Jag red först CELVIN och han var dubbelnolla, det räckte till en sjätteplats! CASH FLOW startade nästan sist i klassen, var felfri och VANN!!!! Vilken häst, så roligt!
LORD fick hoppa i avd B och han var också felfri och fick prisrosett!Det här är hästarnas första inomhustävling nu på säsongen och de känns att vara i fin form och det är trevligt att komma inomhus och tävla måste jag erkänna.
Riktigt nöjd med LORD idag som bara har gjort fyra starter inomhus i sin karriär hittills. så jag var lite spänd på hur han skulle reagera. Han var helt cool och fokuserad på mig och att hoppa, skönt!Läst 14625 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
01
2015

Tiden går för fort, en vecka sedan jag satt ner och bloggade, hur gick det till???!!!
Träningar och ridning, en minisemester och födelsedag löser av varandra i armkrok!Minisemester? Björn och jag åkte på kryssning till Helsingfors lördag till måndag. Det var så vackert väder så vi har verkligen njutit av den fina utsikten som är att åka båt genom skärgården och ut på havet. Ätit god mat och kopplat av!
Det var full rulle hela vägen innan vi åkte så i lördags blev det inte lunch förens vi satt på båten kl halv fem!!!


Skaldjur på båten!I tisdags fyllde jag år så det blev tårta här på eftermiddagen och träning på kvällen! Tack för fina presenter och blommor!Igår tränade jag dressyr för AC. Nyttigt som alltid. Red CASH FLOW som var jättefin och jag fick mycket bra hjälp. Sen red jag LORD och vi fick jobba. Som AC sa, han är inte så enkel den här LORD! Nej, det är tålamod, rida, nöta. Fick ut mycket av passet och jag ser fram emot vinterns träningar då vi kommer bygga styrka och muskler.


Idag är det en dag blandat med det mesta och imorgon åker vi till Södertälje och tävlar resten av helgen!Läst 11243 ggr Kommentarer KommenteraTherese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Hästliv Välj
Hästliv Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen
Arkiv