Therese

Den 27-28/12 kommer jag att hålla hoppkurs på Hagalunds Gård på Munsö, Ekerö utanför Stockholm.
Första dagen är det markarbete, bommar och hoppning. Dag två mer banhoppningsinriktat.
Det är för både ponny och storhäst, alla nivåer! Jag anpassar grupperna efter ekipagen.
Info om tider och gruppindelning när jag vet hur många vi blir. Det går bra att anmäla till bara en av dagarna men de som anmäler båda dagarna har förtur!
Anmälan som är bindande görs till calagg@hotmail.com eller sms 0707975888.
Ange i anmälan vilken nivå och ponny eller storhäst!
Övriga frågor till mail: calagg@hotmail.com

Välkomna på en rolig hoppkurs!


Läst 7442 ggr Kommentarer Kommentera
DEC
01
2016

Nu sitter jag vid köksbordet och dricker kaffe. Brasan sprakar, ser ut genom fönstret och hästarna tuggar hö i hagarna, solen skiner och det är lite kallt. Jösses så mysigt det här låter!!! Måste säga att det är lika mysigt som det låter. Att bara koppla av en stund mitt i allt.
Imorgon är det tävling i Södertälje med tre hästar. Det är LORD, LOVELY och CASH FLOW som åker med på årets sista tävling. Så igår hoppade jag dem och de känns jättefina! CASH FLOW var så glad att få hoppa att hon till och med sparkade bakut av glädje, det brukar hon inte göra! I förrgår trimmade jag dressyr på dem och hela veckan innan har de ridits ut och gått i skogen efter tävlingen på Strömsholm. Idag ska jag rida de tre efter lunch och så ska de ryktas ordentligt och svansarna ska flätas.
Nu innan lunch ska jag rida och hoppa två av mina andra hästar och jobba lite unghästar. I stallet har jag för tillfället så duktiga tjejer som är här på praktik, jätteroligt!

Helgen som var så var det även Sweden Horse show på Friends som de flesta av er vet! Jag var där och jobbade som hoppfunktionär, hur kul som helst! Det har blivit många år nu och lika skoj varje år att träffa alla andra och hjälpa till att göra en show!
Här kommer lite bilder:

Mäktig trekombination!

Ingen liten mur!

En del av vårt gäng!

Planering!

På väg in med bommar!

Pegasus!



Läst 6809 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.