Therese - Jag åkte i backen!
MAR
02

Jag åkte i backen!

Idag har jag hoppat några av mina hästar. Vi kan backa bandet först till början av veckan och vad hästarna har gjort. I måndags jobbade de i ridhuset, i tisdags red vi ut och igår trimmade jag dressyr och de var så fina hela högen. Idag var det hoppning och vi byggde upp en bana.

LORD var först ut och han var taggad! Hoppade fram och sedan skulle jag ta ett varv på banan på ca 130 höjd. Då smackade han på över första hindret, slog bakut i språnget och skickade mig ner i sanden! Det kändes som att jag fick en handflata och åkte slänggunga i 200 km/h ner i ridhusunderlaget!!! Hann tänka i luften att nu jäklar åker jag av! Shit, det kändes vill jag lova! Låg kvar i några minuter och försökte andas normalt. Sån otrolig tur att huvudet inte fick smällen, även om hjälmen alltid är på! Upp kom jag och borstade av sanden med hjälp av mina snälla tjejer som hjälper till. Dessutom var min kompis Linda och hälsade på och fick se lite action! Det blir tårta sen, det vill jag lova!

Känslan när man inser att det kommer sluta i ridhussanden!!!

Videobevis på brottsplatsen!
Satt upp igen och hoppade banan på min vilda men vackra häst! Det var lite power i den idag!

Red och hoppade CASH FLOW, LOVELY och LILL-LADY därefter. Alla snälla och skötsamma! Jobbade unghästar och träffade hästägare på eftermiddagen. Lektion på kvällen och när jag kom in så kunde jag inte sitta ner, det gör så jäkla ont! Vi får se hur det är med kroppen imorgon...

taggar


liknande webbartiklar


Läst 45753 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42660 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68572 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71058 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv