Therese - Jump Club tisdag!
MAJ
22

Jump Club tisdag!


Tävlade på Jump Club i tisdags och det gick strålande bra! Nio starter och sex felfria rundor med pris!CELVIN och CASH FLOW hoppade båda två 110 och 120. CELVIN var felfri i 110, han tyckte det var så kul att vara på tävling så han glädjebockade lite på framhoppningen, det har aldrig hänt! I 120 som var ganska knixig bana så hade han ett nedslag, fyra fel. CASH FLOW var felfri i båda starterna! Hon börjar kännas riktigt stabil nu på den högre höjden.


CARLINA hoppade 120 med ett nedslag, kändes fin och hoppade riktigt bra. I 130 klassen som gick ute på stora gräsbanan hade vi lite tråkigt tre nedslag. Vet inte om det påverkade henne något att först hoppa en klass på sandbanan och sedan ut på en ny stor bana, bra träning i vilket fall.CARDINI hoppade 120 och 130. Felfritt i båda klasserna! Kom på fjärde plats i 120 och trea i 130! Startade även ACINDO i 130 klassen och hon var felfri, lite snabbare och kom tvåa!!!!Det var så härligt och kul att komma ut på en stor fin gräsbana och tävla, jag älskar att tävla på fina gräsbanor! ACINDO på ärevarvet!Suveränt duktiga teamet Björn, Sara och Malin som hjälpte till på tävlingen med alla hästarna. Det är en bra bit att gå från parkeringen till tävlingen så många promenader fram och tillbaka blev det för att byta hästar. Stort TACK till er och även till Annette och Tomas som fixar allt med CARDINI, och Lotta som kommer och hejjar och tar hand om hundarna!CASH FLOW 120 klassen.CARDINI 130 klassen.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13149 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59256 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 85150 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87632 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv