Therese - Klippt utan problem
JAN
27

Klippt utan problem

En bra helg är över. Hoppade stallets alla hästar igår, lördag. Hoppade samma övning som i veckan. Hästarna får hoppa två gånger i veckan nu. Det är gymnastikhoppning och lydnad vilket de behöver nu för att bygga upp sig inför tävlings säsongen. Pigga och glada, blir lite bus och sparkutbrallar mellan varven!Lill-Lady är nu inriden, hon har gjort premiär på mormorsrundan och galopperat på fälten. Hade CASH FLOW och ACINDO med sig och de var lite väl busiga men Lill-Lady höll sig lugn och var riktigt duktig. Det känns så kul. 


Lill-Lady och Malin!Även LORD har varit på premiär och det med klippmaskinen. Han har blivit klippt och rakad för första gången i sitt liv. Vi hade trott att han skulle vara spänd och kanske inte stå helt stilla med bakbenen. Som tur hade vi oroat oss i onödan, han var lugn och snäll. Sen är Towe och Ulle duktiga med klippningen och ger hästarna ett lugn. Det är viktigt. LORD blir av med den tjocka pälsen.


Imorgon ska alla hästar ridas utom LOVELY, hon ska nu få en liten viloperiod. Hon har gått en del, hoppar banor bra och behöver nu smälta allt hon lärt sig under några veckor. De brukar komma igen ännu bättre efter en liten vila.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11911 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 61076 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 86970 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89452 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv