Therese - Kort kvällspaus!
JAN
29

Kort kvällspaus!

 

Ridhus-racet klart för idag! Alla sex hästar gick riktigt fint, bra hjälp hade vi också så det flöt på fint med hästbyten och omlastning.

Nu är jag inne en snabb sväng, bytt kläder så man är torr om kroppen, vill inte bli sjuk, har inte tid med det. Hällt i mig en kopp te och till det två limpmackor, måste hålla blodsockret på en glad nivå!

 

Nu ska jag tillbaka till stallet. Hästarna ska borstas av och byta till stalltäcken, plocka in alla grejer, putsa av de, packa ut till imorgon igen. Mocka trailer och lastbilen. Spåna boxarna, fodra och fylla vatten!

 

Tur Björn skulle fixa en fin middag tills jag kommer in igen om någon timme eller tre!

LAGANA i ridhuset idag. Det är kul att åka till en ridskola, Rocklunda i Västerås och rida i ridhuset. Finns många barn och ungdomar som vill hjälpa till och hålla hästarna och leda de. Jag hoppas att jag kan bidra med lite inspiration till alla yngre som också vill rida och tävla? Vet själv hur kul det var att titta på de äldre som red och hoppade när jag var yngre, gå in en sväng i Lena Nilssons stall och se alla rosetter på väggarna och plaketter från Aachen och andra tävlingar. Då ville jag också bli bra en dag!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 15608 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 43526 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 69438 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71924 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv