Therese - Lååång bra dag!
JAN
20

Lååång bra dag!

Det blev en lång dag och mycket gjort idag. Åkte in till Västerås på morgonen och var tillbaka tidig förmiddag. Började rida klockan tio och satt av den femte hästen vid halv tre för sen lunch. Vi bytte lite hästar i hagarna innan vi gick in för vår lilla matpaus och klädbyte, jag var bra kall efter att ha svettats i några timmar. Att byta till torra kläder är en bra försäkring om att hålla sig frisk.Ryktade lite hästar och fyllde vatten i stallet innan Malin och jag gick till ridhuset igen, hon longerade en häst och jag red en. Klockan var fem när vi var klara med de hästarna och då var det dax att bygga hinder i ridhuset inför veckans hoppträningar. Björn var så snäll och hjälpte mig. Vi byggde upp en caprillibana och klockan sex hade jag träning fram till klockan sju. 
Tog in de sista hästarna från hagarna efter det och sadlade sedan på Lill-lady som var sist på min ridlista idag. Hon var superduktig idag, inga bockar vid galoppfattningarna. Gillar min lilla häst skarpt!


Vad gjorde jag sen? Sopade stallet och gick en promenad, släckte stallet tillsammans med Erica vid tio. Imorgon ska alla hästarna hoppa, det ska bli kul. Idag har jag ridit dressyr på hela bunten och trimmat på det jag gjorde för AC igår. ACINDO och CASH FLOW var duktiga, kunde fortsätta rida på det vi tränade igår.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 12633 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 14909 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 17481 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 18255 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market