Therese - Lugna dagar!
JUN
10

Lugna dagar!

Den här veckan har varit lite lugn för en gångs skull. Hästarna som tävlade på måndagen vilade på tisdagen. Vi red de andra, jobbade unghästarna och så hopptränade Johanna och jag fyraåringarna för Tomas. Ulle var också med och tränade sina hästar, roligt när man kan träna tillsammans.

På onsdagskvällen skrittade Towe och jag ut alla hästarna i skogen under kvällen. Det var svalt och skönt och framför allt avkopplande! Jag tycker det är viktigt för hästarna att komma ut på denna skogstur en gång i veckan, de njuter av skogen!

Igår jobbade vi bara inridningshästarna, de andra fick ta det lugnt i hagen. Så det kändes som en "slappardag"!!! Behövligt kan jag lova! Redan idag har jag mer energi och är taggad för att rida, efter en dag från sadeln........

 

Min kompis Magda kommer strax så ska vi rida ut några hästar och konditionsgaloppera. Johanna kommer på eftermiddagen, då blir det mer ridning. Therese kommer hit och hopptränar med Sambalolec, igår kväll hade jag också lite träningar här hemma.

 

Sedan ska vi packa till tävlingen imorgon och tvätta LADY LOVE SB och EROZ som ska tävla för andra gången!

Det strålande vädret håller i sig, varmt och sol varje dag!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 25818 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 60976 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 86869 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89351 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv