Therese - Måndag och "skorna/klackarna" i taket!
MAR
27

Måndag och "skorna/klackarna" i taket!

Vilket väder, jag är så glad!!! Idag red Malin och jag mormorsrundan i piketröjor!!! Hästarna har njutit av solen som nakenfisar i hagarna! Att vi sen fick borsta leriga pälsar på några av dem vid intaget, det kändes helt ok så länge hästarna är lyckliga!
Så vi har passat på att njuta av vädret för snart vänder det. Ser iallafall ljuset i tunneln, för det går mot vår!

De sista två veckorna har vi mest ridit ut varje dag. Hästarna har tränat kondition och travat och galopperat på grusvägarna. Det går ju inte att låta bli, jag kan inte det, måste ut och göra roadwork!

Styrde upp mig själv lite på eftermiddagen när jag red dressyr på två hästar i ridhuset. ACINDO tränade jag för AC och det var så roligt!!! Jag såg fram emot träningen hela dagen idag. ACINDO är väldigt rolig att träna dressyr på, hon är så ambitiös. Fick beröm för att hon är i så fin form och det känns roligt. Sen har jag lite smådetaljer att fila på såklart, det har vi alla alltid. Nästa vecka är det dressyrträning igen.
Sen kan jag säga att hästen jag red före ACINDO, den slog verkligen "klackarna/skorna" i taket minst sagt!!!! En riktig rackarbrall med både bock, krumsprång åt alla håll resulterade i att ena framskon flög av och upp i taket! Den hänger nu uppe i fönsterhöjd! Jag hänger inte i taket, för jag satt kvar som tur var!!!
Skickade ett sms till Micke hovslagare att du har en tappsko, den återfinns i ridhuset! Sök på fågelhöjd så finner du den!!!! Gissa om det kom asgarv tillbaka när han fick se bilderna!

Kolla på väggen vid fönstret ovanför hinderstöden, där hänger skon!

En fönsterdekoration!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 10118 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41273 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67185 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 69671 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv