Therese - Måndag och "skorna/klackarna" i taket!
MAR
27

Måndag och "skorna/klackarna" i taket!

Vilket väder, jag är så glad!!! Idag red Malin och jag mormorsrundan i piketröjor!!! Hästarna har njutit av solen som nakenfisar i hagarna! Att vi sen fick borsta leriga pälsar på några av dem vid intaget, det kändes helt ok så länge hästarna är lyckliga!
Så vi har passat på att njuta av vädret för snart vänder det. Ser iallafall ljuset i tunneln, för det går mot vår!

De sista två veckorna har vi mest ridit ut varje dag. Hästarna har tränat kondition och travat och galopperat på grusvägarna. Det går ju inte att låta bli, jag kan inte det, måste ut och göra roadwork!

Styrde upp mig själv lite på eftermiddagen när jag red dressyr på två hästar i ridhuset. ACINDO tränade jag för AC och det var så roligt!!! Jag såg fram emot träningen hela dagen idag. ACINDO är väldigt rolig att träna dressyr på, hon är så ambitiös. Fick beröm för att hon är i så fin form och det känns roligt. Sen har jag lite smådetaljer att fila på såklart, det har vi alla alltid. Nästa vecka är det dressyrträning igen.
Sen kan jag säga att hästen jag red före ACINDO, den slog verkligen "klackarna/skorna" i taket minst sagt!!!! En riktig rackarbrall med både bock, krumsprång åt alla håll resulterade i att ena framskon flög av och upp i taket! Den hänger nu uppe i fönsterhöjd! Jag hänger inte i taket, för jag satt kvar som tur var!!!
Skickade ett sms till Micke hovslagare att du har en tappsko, den återfinns i ridhuset! Sök på fågelhöjd så finner du den!!!! Gissa om det kom asgarv tillbaka när han fick se bilderna!

Kolla på väggen vid fönstret ovanför hinderstöden, där hänger skon!

En fönsterdekoration!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 9858 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 19630 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 22119 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 22790 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market