Therese - Många hästar att rida idag!
JUN
22

Många hästar att rida idag!

Idag är det en hel del att göra här hemma. Åtta hästar ska jag rida. Alla ska trimmas i markarbetet. De är ute i hagen nu och rullar sig säkert i leran.....de får vara hästar här vid Stall Bäcktorp!

Det har regnat en del de två senaste dagarna så det finns lera om de vill göra en inpackning!

 

Johanna och Malin kommer på eftermiddagen. Då hjälps vi åt med stallet och de rider lite också. Imorgon är det tävling igen så vi ska även tvätta hästar och packa till tävlingen. Tävlingen är på Skästa, bara 20 minuter att åka. De som tävlar imorgon är EROZ, LADY LOVE SB, TIPTON, LOOPEZ SB, CARLINA SB.

 

Johanna och jag hopptränade för Tomas igår. Jättebra träning och det gick riktigt bra. Jag hoppade EROZ och TIPTON. EROZ kändes så pigg och hoppglad! Även LADY LOVE som Johanna hoppade gick fint. Det blir fyraåringarnas sista tävling innan några veckors bete.

 

De hästar som tävlade i Årsta Runsten och ska tävla på Skästa behöver inte hoppträna något hemma. Bara trimmas på marken. Vi red ut alla de hästarna igår, det fick bli mormorsrundan. Härligt för dem att komma ut i skogen och på grusvägarna.

Nu ska jag ut och rida några timmar!!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 23759 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59019 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84913 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87395 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv