Therese - Mjukstart!
JUL
17

Mjukstart!Sitter vid bordet nu, med min dator, Björn på andra sidan med sin dator, helt inne i det vi jobbar med. Han bokför, jag bloggar, mitt i natten!
Är skapligt jättetrött, har kört på lite idag, mjukstartat med att rida tre hästar.Trimmade först stora CARLINA, markarbete och lite hoppning. Hade träning samtidigt, det var roligt!


Trimmade sedan EDWONDO och han fick även trava lite bommar och hoppa galoppbommarna. Nyttigt för honom. 
Ulle kom hit med honom och sin andra häst som hon red själv. Sen var hon så snäll och hjälpte mig att rida två av mina hästar. 

Ulle och CASH FLOW.


Hon fick först rida CASH FLOW, en inte helt enkel häst. Som Ulle sa: OJ, den här sitter man inte upp på och talar om vad hon ska göra, man får fråga om lov!!! Ungefär så är den egensinniga lilla CASH FLOW! Ulle red henne bra så det var kul att se!Sen red vi ut och konditionstränade CAHLUA och ACINDO, även Matilda följde med på HUMLAN. Vi red till "vägens ände". Galningar egentligen, i värmen! Hästarna tyckte det var jättekul! Det tyckte vi med fast fötterna kokade i stövlarna och svetten rann!Avslutade kvällen med att köra ut lite hö, fylla vatten i hagar och dra tråd till en ny hage. Det tar aldrig slut på jobbet!


Det är vackert längs skogsvägen där vi konditionstränar.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 21992 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 57753 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 83645 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86127 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv