Therese - Nu är det sommar och mycket roliga tävlingar!
JUN
02

Nu är det sommar och mycket roliga tävlingar!

Nu är det Sommarmånaden Juni och riktigt varmt och härligt idag! Dagarna framför oss ska det också vara fantastiskt fint väder och är extra kul eftersom vi ska tävla på Strömsholm!

CARLINA SB och jag på Strömsholm för några år sedan.

Det är bara lite synd om Björn som ska stå i värmen och skruva i broddar. Jag skojade och sa att han får ta på sig badbyxorna så kan han ta ett dopp i kanalen mellan broddningarna! Nu ikväll hjälptes vi åt att göra rent broddhålen i hästarnas skor och gänga och stoppa i bomull så det inte samlas smuts innan brodden ska i. Björn har även sorterat broddar och fixat lådan med alla grejer.

Det ska bli riktigt roligt att tävla bakom slottet, en av de vackraste tävlingsplatser som finns!

Igår var Malin och jag på Jumpclub och tävlade CARLINA och LILL-LADY. Malin och CARLINA hoppade felfritt och fick pris i första klassen, duktiga!
LILL-LADY busade sig över startlinjen i 1 metersklassen så jag fick göra en volt och börja om. Hon hoppade sedan felfritt runt banan. Riktigt liten buse det där ibland med en räv bakom varje öra! I 110 klassen rev vi ett hinder. Hon jobbade på bra runt banan och vissa språng är så krafftfulla att jag måste hålla i mig med benen, det finns power i den där hästen. Än så länge är det väldigt mycket bebis. Blir kul att följa hennes utveckling framöver.

Hästarna som tävlade i helgen som var och som ska hoppa på Strömsholm hade vilodag i hagen i måndags. Igår red vi ut på grusvägarna och idag har de trimmats lite lätt.

Jag suger fortfarande på karamellen från helgens framgångar hos Sportriders, mina fina hästar som hoppade så bra!!!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 10156 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 43869 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 69781 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 72267 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv