Therese - Onsdag!
JAN
30

Onsdag!


Att ha en dag med varierad ridning är härligt, variation förnöjer!
Malin och jag har haft en bra plan idag och då flyter det på som det ska med ridning, hästar in och ut från hagar, mockning, vatten, höpåsar, lunch och lite tvätt. Vi började med att rida ut långa mormorsrundan med CARLINA som draghjälp till LILL-LADY, Idag kom första bockarna på fältet från den lilla ladyn när vi galopperade. Malin parerade bra och satt kvar i sadeln. Resten av rundan var lugn och LADY gick till och med först på slutet av rundan. Jag ser lite mer frusen ut än Malin!!!CELVIN och LORD har hoppat idag. En del bus under hovarna men de hoppade bra, CELVIN visade fina språng och fin känsla.


Avslutade dagen med att träna dressyr på CASH FLOW och ACINDO för AC. CASH var duktig, den lilla energiska damen. Har en del att jobba på med galoppen för att få henne avspänd och behöver göra mycket övergångar trav-galopp-trav-galopp. Vi var nöjda med henne och kul att jobba vidare.
ACINDO har utvecklats mycket på de här veckorna vi tränat, Rider henne varje gång för AC och varierar sedan med de andra hästarna.
Nu när jag sitter upp och börjar rida och trava så känns det så häftigt, så mycket häst som vuxit fram!Blev extra lycklig när vi kom i galopp på kortsidan in på diagonalen i en sluta. Sedan rakt fram och fortsätta i förvänd galopp längs den andra kortsidan, rakrikta hästen på långsidan och ett galoppombyte mitt på långsidan rakt fram. Vi satt det i båda varven och då mötte mina mungipor öronsnibbarna i ett STORT leende!!!!Dressyrträning för AC för några veckor sedan då jag red EDWONDO. 

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11816 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59523 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 85416 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87898 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv