Therese - P4 Västmanland imorgon!
MAJ
25

P4 Västmanland imorgon!


Full fart hela tiden och imorgon ska jag vara med i radion! Klockan 11 i P4 Västmanland som deras "Västmanlandskorre" och prata om mitt hästliv. Lite pirrigt måste jag allt erkänna.Idag har vi kört ut alla hinder på gräsbanan så nu går det bra att komma och träna och hoppa på gräs. Inför Strömsholm och andra tävlingar. Ring mig på 070-7975888 och boka in träning.Igår var det en dag utan riktiga hästar. Åkte till Grönalund med familjen och hade kul! Helt hästfattigt var det inte, åkte karusell med Alice som bara ville sitta på hästarna. Tror att jag åkte den elva gånger med den lilla tjejen! Vad ska det bli för hästtjej tro, inte ens fyllda två år och helt galen i hästar!!!Sen åkte jag värstingkarusellen "Eclipse" Världens högsta slänggunga! Man hänger med dinglande ben 121 meter upp i luften och den snurrar på i 70 kilometer i timmen...bland det värsta jag provat på. Kommer inte sätta mig i den igen, fick panik, skrattade, skrek, svor allt på samma gång, helt sjuk karusell!!!! Men jag gjorde det, tur att Björn satt med i gungan så jag kunde krama hans hand tills min var vit!121 meter upp...

taggar


liknande webbartiklar


Läst 9563 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59079 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84973 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87455 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv