Therese - Påväg till Norrköping!
MAJ
17

Påväg till Norrköping!

 

Norrköping för tre år sedan då LUTRICIA MC NEAL vann en klass!

 

Norrköping nästa, tävla hela helgen med LAGANA, ACINDO och CAHLUA. Ska bli roligt! De har inte hoppat något hemma nu i veckan mellan Falun och Norrköping. Dressyrtrimmade är de och det är viktigt, för hoppa kan de.

 

Hoppat har jag gjort iallfall och det på unghästarna.

 

CELVIN och CASH FLOW red jag markarbete på igår. De var lite väl framme och pigga. Fick rida mycket trav, skritt, trav. Galopp ett halft varv på volten och trav osv, allt för att få hästen att börja lyssna på mig och vänta. Det gav resultat till idag, båda lyssnade och väntade. De väntade även på hindrena och sprang inte på. De hoppade riktig bra båda två, kul.

 

LADY och EROZ hoppade jag också och även de markarbetade jag igår. LADY hoppade ett varv på banan efter att jag värmt upp lite på enkelhinder. Hon var så fin så hon behövde bara hoppa ett varv.

 

EROZ gjorde det lite enkelt för sig och klev över hindrena. Den hästen har så mycket kapacitet så nu när han börjar växa i kostymen så är han inte så imponerad av småhinder. Så vi höjde banan så han fick hoppa på 120-125. Då började han hoppa! Kul, fin häst kan det bli för större klasser i framtiden, vi får se!

 

Red några hästar till, Malin och Tomas har också ridit. Johanna har sadlat hästar och fixat med allt annat. Hon blev sparkad på benet av en unghäst för några dagar sedan så hon tar det lugnt med ridningen några dagar.

 

Nu är det packat och färdigt för avresa mot Norrköping. Håll tummarna så bloggar jag på söndag igen om jag inte hinner under tävlingens gång!

 

 

Den utlovade bilden på alla höpåsar! Det var inte så svårt att få plats denna gånge eftersom jag kunde ställa alla i hästdelen då vi bara har tre hästar med. 27 påsar är lite värre att trycka in i sadelkammaren, men den bilden får vi nog tillfälle att ta vid någon tävling framöver!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 24697 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 15569 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 18141 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 18866 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market