Therese - Påväg till Norrköping!
MAJ
17

Påväg till Norrköping!

 

Norrköping för tre år sedan då LUTRICIA MC NEAL vann en klass!

 

Norrköping nästa, tävla hela helgen med LAGANA, ACINDO och CAHLUA. Ska bli roligt! De har inte hoppat något hemma nu i veckan mellan Falun och Norrköping. Dressyrtrimmade är de och det är viktigt, för hoppa kan de.

 

Hoppat har jag gjort iallfall och det på unghästarna.

 

CELVIN och CASH FLOW red jag markarbete på igår. De var lite väl framme och pigga. Fick rida mycket trav, skritt, trav. Galopp ett halft varv på volten och trav osv, allt för att få hästen att börja lyssna på mig och vänta. Det gav resultat till idag, båda lyssnade och väntade. De väntade även på hindrena och sprang inte på. De hoppade riktig bra båda två, kul.

 

LADY och EROZ hoppade jag också och även de markarbetade jag igår. LADY hoppade ett varv på banan efter att jag värmt upp lite på enkelhinder. Hon var så fin så hon behövde bara hoppa ett varv.

 

EROZ gjorde det lite enkelt för sig och klev över hindrena. Den hästen har så mycket kapacitet så nu när han börjar växa i kostymen så är han inte så imponerad av småhinder. Så vi höjde banan så han fick hoppa på 120-125. Då började han hoppa! Kul, fin häst kan det bli för större klasser i framtiden, vi får se!

 

Red några hästar till, Malin och Tomas har också ridit. Johanna har sadlat hästar och fixat med allt annat. Hon blev sparkad på benet av en unghäst för några dagar sedan så hon tar det lugnt med ridningen några dagar.

 

Nu är det packat och färdigt för avresa mot Norrköping. Håll tummarna så bloggar jag på söndag igen om jag inte hinner under tävlingens gång!

 

 

Den utlovade bilden på alla höpåsar! Det var inte så svårt att få plats denna gånge eftersom jag kunde ställa alla i hästdelen då vi bara har tre hästar med. 27 påsar är lite värre att trycka in i sadelkammaren, men den bilden får vi nog tillfälle att ta vid någon tävling framöver!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 24966 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58314 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84205 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86687 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv