Therese - Rider och tränar!
FEB
09

Rider och tränar!

 

Dagarna rullar på!

 

I söndags var vi hem till Towe och firade hennes 18-årsdag, GRATTIS Towe (lite efter den rätta dagen...)hon bjöd på tacos och tårta!

 

 

Towes tårta!

 

 

Matilda, Malin, Johanna, Björn, Mikael, Andreas, Towe, Marita.

 

I måndags red vi ut alla hästar på mormorsrundan, full glädje, men kallt!!!! Det biter i kinderna!

 

I Tisdags så var Matilda här och hjälpte mig i stallet, kul! Vi red ut och hon följde med Tomas och mig när vi åkte till ridhuset och trimmade ett gäng hästar. De gick alla bra och igår var det hoppträning.

 

Vi åkte till Åskebro och tränade tillsammans med Erik. Även Rebecca och Paula var med.

 

Det var en riktigt bra övning som gick ut på att styrketräna osv. Hoppade studs på volt, trekombination och två olika serier. Jennifer som var med och hjälpte mig med hästarna filmade allt. Så förhoppningsvis kan vi lägga upp träningen här på bloggen!

 

 

Gårdagens träning!

 

Jag hoppade LUTRICIA, KASSAN, LAGANA, ACINDO, CAHLUA och CARLINA. Alla hästar gick så bra! Fick lov att nypa mig i armen flera gånger för att fatta att det var på riktigt! Att jag har så fina hästar i stallet som hela tiden utvecklas. De är i så fin form nu så jag längtar tills första tävlingen! Har valt att inte sattsa för fullt på inomhussäsongen, de stora målen ligger på utomhustävlingarna. Därför valde jag att inte åka till Grevagården eller Borås nu till helgen. Känns lite synd då hästarna är i kanonform och det är bra tävlingar. Men jag trimmar lite till här hemma :-)

 

Dagar som den igår när hästarna går så bra, gör de långa jobbiga dagarna lite enklare. Allt slit att gå upp tidigt och ut i kylan, åka till ridhus flera gånger i veckan, mocka till sent på kvällen, det vägs upp när det går så bra på träningen. Hårt jobb lönar sig i längden!

 

 

Så här glad blir jag när det går bra!!!!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 24462 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42544 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68456 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70942 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv