Therese - Seger i Årsta Runsten!
JUN
17

Seger i Årsta Runsten!


Helgen som var spenderades på tävling hos Årsta Runsten på Runstens gård.


Det började fantastiskt bra, SEGER med ACINDO i 130 klassen på torsdagen!!! Hon var så fin, avspänd och gjorde det enkelt. Härligt att få vinna! På fredagen hoppade unghästarna CASH FLOW och CELVIN en varsin start på den nya fibersand banan. Båda två var felfria och kändes jättefina. Valde sedan att stryka de från resten av helgens starter, banans underlag var för dåligt tyvärr. Jag ville inte riskera att de får en skada. Om ni kollar på filmerna så ser man att de sjunker ner i vissa av landningarna för att det inte höll. Jättesynd på en annars fin tävling, hoppas det blir bättre till nästa gång.CELVIN!CASH FLOW!ACINDO hoppade sedan 145 klassen på stora gräsbanan. Det började bra med felfritt över de första fem hindren. Blev ett missförstånd oss emellan på sexans kombination så jag flög av! Händer inte ofta men så kan det gå. Viktigaste var att vi inte gjorde oss illa. Hoppade en lägre klass dagen efter bara för att det skulle känns bra igen vilket det gjorde, skönt!
ACINDO!CARDINI var felfri i sin klass på lördagen och kom på femte plats! Nu är det några dagar hemma med ridning och träning innan vi firar midsommar och sedan åker vi till Falun och tävlar hela nästa vecka!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 12672 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42145 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68057 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70543 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv