Therese - Södertäljehoppet!
OKT
06

Södertäljehoppet!

Tävlingen i Södertälje fortsatte bra på lördagen och söndagen. Fredagen var fantastisk med seger för CASH FLOW och de andra två hoppade felfritt. På lördagen hoppade alla tre 120 klassen. Det var en tidshoppning och jag ville lite för mycket, blev ivrig och fick två petrivningar med CASH FLOW. Hon hoppade jättefint. CELVIN gjorde en bra runda också med en nätrullare på en enfärgad oxer. LORD LOOP hoppade felfritt.LORD hoppade två starter och var felfri i båda. Jag är jättenöjd med honom och hur ridbar, lugn och fokuserad han var. Det var bara hans tredje inomhustävling och med tanke på den lilla rutinen så är det med väl godkänt!


Björn och vår fina LORD LOOP SB!


CELVIN och CASH FLOW kvalade båda till bronsrundans final som var första klassen på söndagen. Det var en a:1a, först grundomgång med omhoppning efteråt för de felfria. CASH FLOW var först ut och vi satte en felfri runda, så kul! CELVIN hoppade bra och gick i mål med fyra fel, vi rev utsprånget i trekombinationen.
Så en häst till omhoppningen och det var många felfria så det var bara att ge järnet och det gjorde vi. CASH FLOW hoppade jättebra och var med i alla svängar. Fick en rivning och vi hade turen att det räckte till en placering!!! Min mamma fyllde år samma dag och hade önskat sig en prisrosett så det fixade vi!!!Fina tävlingar som alltid i Södertälje och nu till helgen kommer vi att tävla på Strömsholm, nästan hemmaplan!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 15226 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 19028 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 21517 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 22188 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market