Therese - Sol, tävling, ridning mm
MAJ
25

Sol, tävling, ridning mm

 

Ojoj, dagarna rullar på för snabbt, jag hinner inte med att blogga, ledsen för det.

 

Först och främst vill jag bara säga: VILKET FANTASTISKT VÄDER, UNDERBART!!!!!

 

Efter allt slit i vinter och med en tråkig vår så är det här befriande, helt plötsligt så går allt så mycket enklare! Titt bara på bilden här under, säger inte den mer än tusen ord? Galopp över fältet blev det efter bilden togs! Cahlua gillade det!

 

 

Idag har Malin och jag ridit ut några hästar i skogen. Så varmt och härligt, vi bara njöt av livet! Jag var tvungen att ta lite bilder och dela med mig av.

 

 

Red markarbete på två hästar och det gick fint. Hade även hoppträning för Therese och hennes Flisan på kvällen. Det är kul att ha träning för andra. Ulle kom även med EDWONDO så jag red och hoppade honom och han kändes riktigt fin. Ulle red REMINA samtidigt och hon såg finare ut än på länge och Ulle var nöjd. Towe red LADY tillsammans med oss och hon fick rida över lite bommar och hoppa lite små hinder. Vi hade en trevlig träningskväll ute på savannen helt enkelt!

 

I tisdags så var vi på tävling. Skästa hade en kvällstävling och det var riktigt trevligt. Bra ordnat på alla sätt.

 

Jag startade CELVIN, CASH FLOW och EROZ.

 

CELVIN var jättepigg och kände igen sig när han kom till Skästa, han har ju bott där. Kändes som att han ville visa upp sig lite extra! 1 meter startade han och hoppade felfritt. Så nu behöver han bara göra en felfri runda till i 1 meter så har han kvalat till semifinalen i fyraårschampionatet som går senare i höst.

 

CASH FLOW skötte sig bra på framridning och framhoppningen. Kunde rida lugnt och hoppa fram ordentligt. Första tävlingen för några veckor sedan gick det inte ens att rida fram. Det är en del av tjusningen med att jobba unghästar, de utvecklas och lär sig snabbt. På banan blev hon lite mer taggad och hetsade upp sig lite innan start när den före oss hoppade sin runda. Sen gick det bra och hon hoppade fina språng och var felfri.

 

EROZ hoppade 1 meter som uppvärmning inför 120 klassen. Han var fin. Även 120 rundan var bra. Hade två nedslag men jag var mycket nöjd med rundan för den gav en bra känsla. Han hoppade många bra språng och visar att han är färdig för höjden, kul!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 24168 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41864 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67776 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70262 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv