Therese - Strömsholm!
OKT
13

Strömsholm!

Det blev en lång tävlingsdag i söndags eftersom jag hoppade alla fyra klasserna med fem olika hästar. Bra tävling på nära håll så då passar det bra att ta med ett gäng hästar när det finns klasser för alla.


En liten sammanfattning av dagen får det bli!
ROZZIE var lite spänd och har samlat på sig massor av rutin för framtiden. LOVELY gjorde sin första stora inomhustävling och hoppade felfritt i 110 klassen, jätteduktig!


Malin och CARLINA hoppade fefritt i 1 meter! CELVIN var felfri och placerad i en klass. LORD gjorde två bra rundor och hoppade sin första 130 inomhus. Vilken häst,känns roligt inför framtiden om allt går som det ska!
CASH FLOW fantastisk, felfri och kom trea i sin start!


Tidig morgon på Strömsholm, Malin, Towe, Björn och Lotta med hästarna som hoppade första klassen.Malin och CARLINA med prisrosett!Prisutdelning och ärevarv! Stort TACK Björn, Lotta, Towe, Erica och Malin för all hjälp i söndags på tävlingen och med stallet! Många timmar blev det, tur att vi har så roligt tillsammans!


CASH FLOW!

CELVIN!


Igår hade hästarna vilodag efter tävlingen. Jag hade stallet själv med fodring, utsläpp, mockning och det som hör till. Rätt skönt att bara göra stallsysslor och inte stressa. Tänk så avkopplande det kan vara att mocka och sopa!

Tog traktorn till hjälp att köra höpåsar till hagarna!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 15960 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 19647 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 22136 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 22807 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market