Therese - Strömsholm!
OKT
13

Strömsholm!

Det blev en lång tävlingsdag i söndags eftersom jag hoppade alla fyra klasserna med fem olika hästar. Bra tävling på nära håll så då passar det bra att ta med ett gäng hästar när det finns klasser för alla.


En liten sammanfattning av dagen får det bli!
ROZZIE var lite spänd och har samlat på sig massor av rutin för framtiden. LOVELY gjorde sin första stora inomhustävling och hoppade felfritt i 110 klassen, jätteduktig!


Malin och CARLINA hoppade fefritt i 1 meter! CELVIN var felfri och placerad i en klass. LORD gjorde två bra rundor och hoppade sin första 130 inomhus. Vilken häst,känns roligt inför framtiden om allt går som det ska!
CASH FLOW fantastisk, felfri och kom trea i sin start!


Tidig morgon på Strömsholm, Malin, Towe, Björn och Lotta med hästarna som hoppade första klassen.Malin och CARLINA med prisrosett!Prisutdelning och ärevarv! Stort TACK Björn, Lotta, Towe, Erica och Malin för all hjälp i söndags på tävlingen och med stallet! Många timmar blev det, tur att vi har så roligt tillsammans!


CASH FLOW!

CELVIN!


Igår hade hästarna vilodag efter tävlingen. Jag hade stallet själv med fodring, utsläpp, mockning och det som hör till. Rätt skönt att bara göra stallsysslor och inte stressa. Tänk så avkopplande det kan vara att mocka och sopa!

Tog traktorn till hjälp att köra höpåsar till hagarna!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 16134 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 25812 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 51744 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 54230 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv