Therese - Sundbyholm dag tre och slut på utomhusäsongen!
SEP
26

Sundbyholm dag tre och slut på utomhusäsongen!

Vi avslutade tävlingshelgen och utomhussäsongen igår på Sundbyholm och vilket avslut det blev! Fantastiskt bra väder och alla tre hästarna hoppade hur bra som helst!

CASH FLOW hoppade 125 klassen först och vi hade ett nedslag på B hindret i första kombinationen . Jag red med lite tryck in eftersom hon har hoppat upp sig så mycket på A-hindren och behövt lite hjälp till B-hindren. Igår så hade jag kunnat sitta mer stilla vilket jag sedan gjorde i den sista kombinationen och så bra hon hoppade! Hela banan gjorde hon så bra och vilken hoppning, hon var som bäst igår! En felfri runda hade räckt till fjärde plats, nu hamnade vi precis utanför prislistan. Jag är jättenöjd med hennes utomhussäsong, vilket resultat hon har radat upp! Debuten i 135 klass får vänta lite till, jag vill att det ska kännas som ett rinnande vatten i alla kombinationer i 130 klasserna innan hon får ta klivet upp. Hon är för övrigt klar för det men jag väntar, hon är känslig, ambitiös och behöver lite mer tid.

LOVELY och LORD hoppade 135 klassen igår och vilka rundor, vilka hästar!!!!!! Jag är så otroligt glad för alla mina hästar och de här två de har hoppat de här lite högre höjderna hur bra som helst!

LOVELY hoppade så otroligt bra så jag trodde aldrig vi skulle landa, så kändes det! Ett nedslag i omhoppningen när jag vände upp lite kort på ett räcke, det är bara orutinen som kom fram. Men vilken häst och vilken utveckling hon har gjort! Vi kom på elfte plats!

LORD var dubbelnolla och kom sexa och fick gå in på prisutdelningen! Vilket perfekt avslut på årets utomhussäsong!!!

LORD LOOP SB på prisutdelingen och tävlingsledaren Per delar ut priserna till oss. Tack Sundbyholm för fina tävlingar, vi ses nästa år!


taggar


liknande webbartiklar


Läst 10954 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 10227 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 36188 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 38674 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv