Therese - Tävlingen igår!
MAJ
06

Tävlingen igår!

Tävlade på Rocklunda igår också. Toppenväder som verkar hålla i sig idag också, härligt!

CARLINA SB (cardento-cortez) hoppade 120 klassen. Felfri på hinder och hoppade jättebra. Jag missade att vi skulle hoppa till hinder nummer tio, trodde det var mål efter nian. Så fick göra en volt och hoppa även tian! Tur inte CARLINA förstod min miss, då hade hon kanske kastat av mig, oduglig kartläsare på ryggen!!!

LADY LOVE SB (Looping-Rastell) hoppade även hon 120 klassen. Hoppade ettan, tvåan bra, rev sedan trean fyran, hon tappade koncentrationen kändes det som. Bröt av och "började om" från femman till tian och då var hon som en ny häst, felfri på de hindrena och jättebra hoppning, kul!

ACINDO SB (Acacio-Cortez) hoppade 130 klassen. Ett nedslag, annars en bra runda.

CAHLUA (Camaro M-Lasandos) hoppade också 130. tyvärr rev vi sista hindret i omhoppningen, hade en riktigt bra tid. Rundan för övrigt var superbra, både Björn och Tomas sa att det var så, litar på de!

 

Sedan var det omgång tre i elitallsvenskans laghoppning. I vårat lag för Västerås red Lois Pettersson, Rebecca Pannula, Linn Wässman och Jennie Juhlin. De var alla jätteduktiga, hoppade felfritt och gick till omhoppning med fyra andra lag. Alla hoppade felfritt och snabbt så det blev en andra placering för laget! STORT GRATTIS TJEJER OCH BRA GJORT!!!!!

 

Red ett gäng hästar till på eftermiddagen när vi kom hem, skönt med nära till tävlingen på så sätt, man hinner med allt annat också!

 

TACK Jennifer för fina bilder!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 17975 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 57798 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 83690 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86172 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv