Therese - Tävlingen igår!
MAJ
06

Tävlingen igår!

Tävlade på Rocklunda igår också. Toppenväder som verkar hålla i sig idag också, härligt!

CARLINA SB (cardento-cortez) hoppade 120 klassen. Felfri på hinder och hoppade jättebra. Jag missade att vi skulle hoppa till hinder nummer tio, trodde det var mål efter nian. Så fick göra en volt och hoppa även tian! Tur inte CARLINA förstod min miss, då hade hon kanske kastat av mig, oduglig kartläsare på ryggen!!!

LADY LOVE SB (Looping-Rastell) hoppade även hon 120 klassen. Hoppade ettan, tvåan bra, rev sedan trean fyran, hon tappade koncentrationen kändes det som. Bröt av och "började om" från femman till tian och då var hon som en ny häst, felfri på de hindrena och jättebra hoppning, kul!

ACINDO SB (Acacio-Cortez) hoppade 130 klassen. Ett nedslag, annars en bra runda.

CAHLUA (Camaro M-Lasandos) hoppade också 130. tyvärr rev vi sista hindret i omhoppningen, hade en riktigt bra tid. Rundan för övrigt var superbra, både Björn och Tomas sa att det var så, litar på de!

 

Sedan var det omgång tre i elitallsvenskans laghoppning. I vårat lag för Västerås red Lois Pettersson, Rebecca Pannula, Linn Wässman och Jennie Juhlin. De var alla jätteduktiga, hoppade felfritt och gick till omhoppning med fyra andra lag. Alla hoppade felfritt och snabbt så det blev en andra placering för laget! STORT GRATTIS TJEJER OCH BRA GJORT!!!!!

 

Red ett gäng hästar till på eftermiddagen när vi kom hem, skönt med nära till tävlingen på så sätt, man hinner med allt annat också!

 

TACK Jennifer för fina bilder!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 17789 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 14915 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 17487 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 18261 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market