Therese - Tävlingsfri helg!
MAJ
06

Tävlingsfri helg!

 

Den här helgen var något så ovanligt som tävlingsfri! Vad gjorde jag då? Jo, red och hopptränade hästarna hemma!

 

 

Vi har kört ut alla hinder så de står ute på savannen. Det är så härligt, vet ni hur skönt det är att slippa lasta och åka iväg för att hoppa. Med all den planering som det innebär. Nu kan jag hoppa hemma när det passar och även dela upp hästarna på flera dagar.

 

 

Så igår lördag hoppade CAHLUA, ACINDO, EROZ, LADY. Idag hoppade ARCHI, TIPTON, EDWONDO, CASH FLOW, HUMLAN, LAGANA, CARLINA, NORMA , NATALIE. De hästarna trimmade dressyr och EDWONDO och CARLINA blev tömkörda igår. Så det har varit en bra helg med sol, lite blåst, duktiga hästar.

 

Hästarna har känts fina och alla har fått ett bra jobb. Vi hoppade bana med långa distanser. Värmde upp över bommar som låg på cavalettiblock. Varierade galoppsprången mellan dem, från fem till sju.

 

 

Tomas hoppade ARCHI!

 

I fredags kväll var vi ut ett gäng med "globenbyggare". Vi bygger hinder under Stockholm Horse Show och vi bor alla runt Hallstahammar och Västerås. Så vi passade på att gå ut och äta och avrundade kvällen på Sky Bar i skrapan. Trevligt och roligt!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 22595 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 43907 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 69819 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 72305 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv