Therese - Tävlingshelgen i korthet
MAJ
12

Tävlingshelgen i korthet

Det får bli en snabb sammanfattning av tävlingshelgen. det var inte tanken. Hade suttit och skrivit i nästan en timme, ett långt utförligt inlägg om vår helg, då hänger sig datorn och allt försvinner. Skit rent ut sagt!Lördag tävling på Vänsta. 


ROZZIE

Första tävlingen för mig och ROZZIE tillsammans. Det gick jättebra och vi fick en rosett för en felfri runda i vår först start!Tävlade LOVA och det gick bra, jag är nöjd med henne, fin häst. 


LORD

LORD gjorde debut på tävling för i år och hoppade en 110 klass. Kändes jättebra, lugn och fin. Petade sista hindret. Malin och CARLINA hoppade felfritt i första klassen och hade fyra fel i den andra, deras gemensamma debut i 1 meter, duktiga!


Söndag tävling i Stockholm. 


LORD var först ut och hoppade felfritt i 110 klassen. Debuterade sedan 120 klass med ett nedslag. Jag gjorde en volt så vi samlade på oss lite tidsfel, vilket spelar mindre roll. Jag är jättenöjd med LORD. 


CELVIN pigg och glad och hoppade först 120 och sedan debuterade vi 130! Han var superfin, ett nedslag på tretton språng! CASH FLOW hoppade felritt i 120 , var snabb och kom på fjärde plats! Sedan i 130 klassen blev det så tokigt att hon snubblade ordentligt i landningen efter andra hindret så jag ramlade av....tur att vi inte gjorde oss illa. Jag har ett megastort blåmärke och är öm i låret men det går över.ACINDO hoppade sedan 130 klassen hur fint som helst. Tyvärr rev vi sista hindret. Får skylla på min mörbultade lår!Helgen i korthet. Nu är det natt och redan tisdag. Malin och jag gick runt som zombies hela måndagen av trötthet efter en lång helg. Men glada och nöjda!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 15010 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 26328 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 52260 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 54746 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv