Therese - Tävlingsminnen med CAHLUA!
AUG
27

Tävlingsminnen med CAHLUA!

Fick en jättefin bild av Malin på oss med CAHLUA!!! Våran stjärna som vi har så otroligt många glada minnen tillsammans med, de kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan!

CAHLUA var en fantastisk tävlingshäst. Satt och kollade igenom våra resultat från förra året och i år. 
2012 hade vi 18 placeringar i 130 klasser, varav sex vinster!
I 135 klasser hade vi sex placeringar och två placeringar i 140! Vi kom trea i Norrköping i en 140 och då var jag tvåa på LAGANA som är mamma till CAHLUA!

När Rolf-Göran Bengtsson var här på Strömsholm och hade sin clinic i slutet av 2012 fick CAHLUA och jag vara med och rida för honom, det var roligt!


Sen avslutade vi 2012 på bästa tänkbara sätt genom att kvala till Stockholm Trophy i globen och där vann vi finalen!!!!


I år 2013 hann vi göra flera fina tävlingar. Första riktigt fina placeringen blev i 140 klassen i Lidköping då vi var felfria och kom trea.

Trea i Lidköpings 140!

Björn och Daniel med CAHLUA i boxen innan start!Sen åkte vi till Gävle och var tvåa i 130, tia i 140 och gjorde debut i 145 svår klass inomhus!


Tvåa i Gävle!

Sen hoppade vi på Sundbyholm som var första utomhus och gjorde bra resultat. Våran andra start i 145 där och det var en fin runda med åtta fel.

145 klass på Sundbyholm.Falun och Dalahoppet blev nästa stora tävling och vilken tävling det blev! Vi var felfria i 145 på lördagen och kom nia, fick vår första placering i svår klass!!! Dagen efter hoppade vi vår första Grand Prix, var dubbelnolla och kom fyra!!!

Så glada!

Björn och CAHLUA innan start!Nationaldagstävlingen på Strömsholm var det sedan och vi började med en 125 klass och var placerade. Hoppade sedan felfritt (ok, två tidsfel) i elitlaget för Västerås och laget kom fyra. Efter det hoppade vi Strömsholms Grand Prix och hade ett nedslag och kom på sjätte plats!

Hoppar över stora vattengraven i Strömsholms Grand prix!Sen åkte vi till Gagnef i Dalarna och tävlade. Där kom vi först åtta i 130 klassen. På lördagen var vi tvåa i 140 och på söndagen fyra i 140 klassen och blev med de resultaten meetingets bästa ekipage!!!

Efter prisutdelning i Gagnef!


Täcket hon vann för helgens bästa ekipage! Daniel, CARLINA SB, Björn, Ulle och CAHLUA i Gagnef!Midsommar firade vi i vetlanda och det blev också en kanonbra tävling! Vi var trea i 130, fyra i 140 och avslutade med en tredje plats i 130!!!

Jag flätade CAHLUAS man innan vi skulle tävla!


Sen hade vi några veckors tävlingspaus under sommaren och tävlade igen under SM helgen på Sundbyholm. Bra rundor och vi var felfria i en 130 och placerade i en 135 klass.

Sundbyholm igen!Våran sista tävling var nu för en vecka sedan i Tierp och det var en fantastisk tävling. Först var vi trea i 140 klassen på fredagen och även i den svåra 145 klassen på lördagen. I Grand prixen hoppade hon strålande, har aldrig varit finare och hon var så glad, även jag! Vi hade roligt tillsammans CAHLUA och jag!

Bild från våran sista start tillsammans, Tierps Grand prix!


taggar


liknande webbartiklar


Läst 25768 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42730 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68643 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71129 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv