Therese - Tillbakablick på 2016, första blicken!
JAN
25

Tillbakablick på 2016, första blicken!

En liten tillbakablick på förra året har jag gjort genom bloggen, och viket år! Det hände mycket roligt!
Många framgångar på tävlingsbanorna med alla hästar, roliga träningar för Peter Eriksson och Jos Kumps och min dressyrtränare AC.
Vi hade ett gäng inridningshästar som det var roligt att jobba med och flera duktiga praktikanter från Västerås ridgymnasium och Real Gymnasiet. Det är roligt när det kommer duktiga ungdomar som verkligen vill lära sig allt som hör hästjobbet till!

Tävlingsbiten tänkte jag dela upp häst för häst för de är värda att nämnas i ett varsitt inlägg då de varit så duktiga!

Så jag börjar helt enkelt med DUKAT, som jag köpte i början av året från familjen Franzetti. Han har tävlat framgångsrikt upp till MSV A som ponny och även vunnit ungponny-SM. Nu tävlar han bland storhästarna då han inte klarade ponnymåttet vid slutmätningen. Han är en fantastisk häst och det är Malin som har tävlat honom. Det har gått fantastiskt bra!

Deras första tävling tillsammans så var det först felfria i den första klassen som var en bedömning A så det blev rosett! I klassen efter, 1 meter klassen så VANN de!!!
Det var Malins första riktiga prisutdelning, första rosett i avd A och så blev det en SEGER!!!
Tävlingen därefter blev det samma resultat, vilka stjärnor! Sen var de även felfria och placerade i 110 hoppning på Strömsholm!

Malin och DUKAT efter deras första seger!

Prisutdelning!

Ärevarv!

Efter tredjeplatsen på Strömsholm tillsammans med Maja och mig!

Seger på Hamre!

Strömsholm igen och pris i båda klasserna!

Malin är en otroligt duktig tjej som har varit hos mig i många år nu. Hon älskar verkligen hästarna och är en tjej som jobbar hårt för att komma dit hon har kommit, hon är en tjej som visar att vill man så går det även om man inte har egna hästar.

Hoppas på ett lika roligt år i år! De fina bilderna är fotade av Michael Sundin, Tack Michael för alla fina bilder från förra året!

Malin och DUKAT!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 16626 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58227 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84118 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86600 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv