Therese - Trött idag!
APR
21

Trött idag!

 

Idag har jag varit trött hela dagen. Var trött redan när jag vaknade och det kändes segt att börja dagen med allt som ska göras och hästar ridas. Det är nog det trista vädret och våren som kom av sig som sätter sina spår och gör en trött. Som Johanna och jag brukar säga: Bara spotta i nävarna och köra på!

 

Det har gått bra och vi har ridit alla hästar. Inget regn idag så det var jätteskönt!

 

Imorgon ska jag tävla unghästarna på Hallsta Ridklubb. Närmare till en tävling kan jag inte ha, 7 minuter!

 

CASH FLOW och CELVIN ska göra tävlingsdebut och hoppa 90 cm. Så idag åkte Sofie och jag ner till ridhuset i Hallsta med de två. Mest för CASH FLOWS skull för att hon skulle få lite miljöträning. Det är en väldigt speciell häst med humör så jag vill förbereda henne så bra som jag bara kan. Då var det bra att åka dit och rida så hon fick bekanta sig lite med omgivningen. När vi var iväg på pay n jump med henne för några veckor sedan började det med att hon kastade av mig efter första hindret....Hoppas verkligen inte att det händer imorgon! Jag kommer vara beredd på allt och hålla i mig.

 

 

Sofie med CELVIN och CASH FLOW.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 25455 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41881 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67793 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70279 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv