Therese - Trött, tröttare, tröttast...
MAJ
28

Trött, tröttare, tröttast...

 

...det är jag det! Den här dagen blev inte kortare än den igår.

 

Lastade RANTADOU och föl kl 06 imorse och åkte till Gurresta seminstation. Resan gick bra och tog nästan två timmar. RANTADOU kollades av veterinären och hon är färdig att semineras imorgon. Hingstvalet blev CHIN TOP!

 

Så var det bara att åka hem och på hemvägen passade jag på att stanna till i Västerås och åt lunch tillsamans med Björn. Hem till hästarna som ville ha lunch och komma ut i hagen.

 

Sedan började Johanna och jag med att jobba med LAKRITS, inridningshästen. Han är lite spänd så vi får ge honom den tid han behöver. Towe och Johanna red sedan ut en sväng i skogen, Towe med LUTRICIA och Johannan på den andra inridningshästen WALTER. Det var hans första tur ut i skogen och allt gick bra. Jag tog en promenad på en timme med LAGANA i det fina vädret.

 

Sedan red jag sju hästar på det, trimmade alla i markarbetet och ALLA gick jättefint! Johanna red sex hästar så vi har inte legat på latsidan! Towe longerade en häst åt mig. De är i fin form våra älskade hästar!

 

Imorgon ska Johanna och jag tävla så vi har även shamponerat TIPTON, LOOPEZ och CARLINA mellan ridturerna. Packat hö, mockat och packat tävlingsgrejerna på det så blev klockan mycket innan vi var färdiga! Vi sa skämtsamt att antingen så är vi ambitiösa fanatiker eller helt enkelt lite galna?! Men det är en livsstil och en passion att jobba med hästar. Jag vill inte göra något annat! Att träna och utveckla hästar det är så roligt! Har jag sedan gjort en plan för träningen den veckan så är det det som gäller, jag hoppar inte över en häst för att det blir sent.

 

Håll tummarna för oss på tävlingen!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 20618 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42499 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68411 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70897 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv