Therese - Vattenmatta!
JUN
05

Vattenmatta!

Har i några veckor klurat på att göra en stor vattenmatta hemma på gräsbanan. Perfekt att hoppa det hemma inför tävlingarna på Strömsholm. Ridbanan är dessutom kuperad så det är perfekt inför slottsbanans kuperade utmaningar, även om min bana inte är en slottsbana! Så idag blev det av mitt lilla projekt! Hade några stora "mattor", faktiskt i tjock wellpapp. Ljusgrå nyans, lagom vattenmattefärg. Släpade upp de till banan och började mitt bygge.Första skulle My kolla läget vad jag hade lagt fram...kanske finns den något kul där under????Framifrån, ställde vita block i framkant och tunnor på sidan!Lite närmre. Bommarna ska inte ligga där när jag hoppar, de höll mattan på plats när det blåste på förmiddagen.Från sidan! Som sagt, bort med bommarna och stenarna på kanten vid hoppningen på eftermiddagen.


Tränade CAHLUA, CARLINA och ACINDO idag. När jag kom upp till banan var Tomas redan på plats och jag frågade vad han tyckte om mitt nya hinder?


-Om de hoppar det där, då hoppar de allt!!!!!! Det var hans svar och det får ju säga en del om mitt hinder!


Hästarna var fina och vi tränade en del markarbete först över bommar i trav och galopp innan vi började hoppa. Hästarna kom verkligen igenom i kroppen och satt under sig bakbenen och jobbade på fint. Jag med, det brann i lårmusklerna! Hoppade sedan banan och det avslutades med vattenmattan som alla tre hoppade utan problem på första försöket!!!!CAHLUA över vattenmattan!


Jag är riktigt nöjd med mitt bygge, träningen och hästarna!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 17411 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58558 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84449 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86931 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv