Therese - Veckan planerad in i minsta detalj!
MAJ
25

Veckan planerad in i minsta detalj!

Den här veckan som vi påbörjat kräver planering, nästan minutplanering! Jag gillar planering och struktur i vardagen samtidigt som jag är bra på att vara flexibel också som man lätt kan få vara i den här sporten/yrket.


Idag har jag ridit ett gäng hästar och markarbetat/dressyrtränat dem. Jag har fått jobba på och svettats en del. Malin har också ridit och så har vi fixat med allt annat som hör till. Hade träning på kvällen och sedan tränade jag själv för AC kl 19. Då var det lite minutplanering som även involverade Björn. Han fick sadla upp LORD i stallet (Fantastiskt snäll sambo jag har) och komma till ridhuset lagom tills AC kom. Så klev jag från min tränarroll till elev likt stålmannen går in i telefonkiosken och byter om! 


Jättebra dressyrträning som alltid. LORD och jag behövde den. Ser fram emot nästa vecka då vi tränar vidare!


Bild från förra träningen på mig, AC och ACINDO.


Imorgon börjar jag dagen med att fodra och åka till återbruket och tömma trailern på skräp. Sedan åker Malin och jag med ROZZIE och CARLINA och tävlar! 
Vi kommer hem på eftermiddagen då Towe ansluter till oss och hjälper till. Så ska alla andra hästar ridas och jag har lektion på kvällen. 


Onsdag blir en dag hemma med hoppning av hästarna och vanlig ridning. Lastbilen ska packas med tävlingsutrustning och foder inför Norrköping. Ska även köra treåringen till betet och hålla lektioner på kvällen. 


Torsdag är det tävling på förmiddagen fram till lunch för Malin och mig med varsin häst. När vi kommer hem blir det ridning, stallfix och hästtvätt. Vi lastar sedan fyra hästar och åker till Norrköping på kvällen. 


Fredag till söndag är det tävling i Norrköping med fyra hästar. En rolig och fullspäckad vecka, så snälla förkylning, stick iväg från min kropp! taggar


liknande webbartiklar


Läst 11857 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58649 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84540 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87022 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv