Therese - Vi vann med laget igår!
MAR
14

Vi vann med laget igår!

Vilken bra tävlingshelg det har varit! Igår var det första omgången av div 1 laghoppning och vårt lag vann!!!! Hamre ridklubb var bäst igår!
  

Ärevarv med CASH FLOW efter segern med laget! Snygga segertäcken fick vi också, från Hamre ridsport!
  

I laget red från vänster Anna Helmrich, jag, Emma Sjödin och Elsa Johansson!

Innan laget hoppade jag en 1,20-klass med LOVELY LADY som gjorde det så bra, felfritt och blev placerad!!! Tredje dagen, tredje klassen och bästa rundan, vilken häst! Det som är så häftigt är det som jag känner när jag hoppar henne på tävling, hur smart hon är. Hon är som en professor som vet exakt vad hon gör och ur hon ska göra. Hon som har så lite rutin. Det är coolt!
  

LOVELY LADY SB, med sin rosett!
  
ACINDO och LORD hoppade 1,30-klassen på eftermiddagen och de gjorde en varsin bra runda, LORD hade två pet i omhoppningen, jag märkte inte ens att bommarna trillade.

Jag är otroligt nöjd med helgen och nu är det ny vecka. Hästarna har det lugnt och skönt idag och går i hagen. LORD och jag har varit på promenad och sen ska jag rida ut LILL-LADY i eftermiddag, och vi ska jobba unghästen BRUN. Stallet är mockat så nu ska jag njuta av en kaffe i lugn och ro!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11346 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 18940 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 21429 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 22100 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market