Therese - Vi vann med laget igår!
MAR
14

Vi vann med laget igår!

Vilken bra tävlingshelg det har varit! Igår var det första omgången av div 1 laghoppning och vårt lag vann!!!! Hamre ridklubb var bäst igår!
  

Ärevarv med CASH FLOW efter segern med laget! Snygga segertäcken fick vi också, från Hamre ridsport!
  

I laget red från vänster Anna Helmrich, jag, Emma Sjödin och Elsa Johansson!

Innan laget hoppade jag en 1,20-klass med LOVELY LADY som gjorde det så bra, felfritt och blev placerad!!! Tredje dagen, tredje klassen och bästa rundan, vilken häst! Det som är så häftigt är det som jag känner när jag hoppar henne på tävling, hur smart hon är. Hon är som en professor som vet exakt vad hon gör och ur hon ska göra. Hon som har så lite rutin. Det är coolt!
  

LOVELY LADY SB, med sin rosett!
  
ACINDO och LORD hoppade 1,30-klassen på eftermiddagen och de gjorde en varsin bra runda, LORD hade två pet i omhoppningen, jag märkte inte ens att bommarna trillade.

Jag är otroligt nöjd med helgen och nu är det ny vecka. Hästarna har det lugnt och skönt idag och går i hagen. LORD och jag har varit på promenad och sen ska jag rida ut LILL-LADY i eftermiddag, och vi ska jobba unghästen BRUN. Stallet är mockat så nu ska jag njuta av en kaffe i lugn och ro!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11636 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42551 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68463 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70949 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv