Therese - Vilken helg...Puh!
FEB
08

Vilken helg...Puh!

Vart tog helgen vägen?!!! Den har skenat iväg tycker jag och jag har haft många strängar igång på min lyra och fångat upp alla utom en av hästarna som inte ville fångas i hagen idag, det var allt för härligt att vara ute! Så den hästen snikade åt sig en vilodag men imorgon får den börja med att jobba och alla andra hästar har vilodag imorgon! Här missar vi inte något träningspass!


Igår och idag har jag haft träningar och en liten helgkurs. Sedan red några elever bara lördag eller söndag. Det har gått riktigt bra och alla har jobbat på fint. Nyttiga övningar med studs serier, linjer, enkelhinder. 


Själv så tränade jag också, dressyr för AC igår på ACINDO och LORD. Vilken träning och underbart så fina hästarna har blivit nu! Jag njöt av träningen och AC var jättenöjd med vår utveckling och att jag verkligen har jobbat på mellan träningarna. 
Idag hoppade jag mina hästar på eftermiddagen och de känns verkligen fina nu. Så veckan som nu kommer blir det en lugn vecka för dem vilket är bra då jag ridit och tränat intensivt i några veckor. Uteritter och lite jogging, lite longering så kör jag igång hårdträningen igen efter 16 februari. Då kommer jag hem igen från en veckas semester som syrran och jag åker iväg på imorgon!
Både hästarna och jag får en liten återhämtning vilket kan vara bra för oss.


Min kompis Linda som även är en riktigt duktig fotograf var här idag på eftermiddagen och fotade mig när jag red. Massa fina bilder som kommer upp här på bloggen framöver.CASH FLOW och jag galopperar i snön och glädjen syns lång väg!
Foto: Linda Öberg

taggar


liknande webbartiklar


Läst 12171 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58856 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84748 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87230 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv