Bloggar

Husbloggar

Här träffar du våra "husbloggare". De flesta bloggar handlar om ett visst ämne och skribenterna kan ändras allt eftersom. Se till att följa Husbloggarna på Hippson.se på Facebook så får du direkt reda på när de har uppdaterat.

Redaktionen
JUL
19
2009

De gravida får hålla sig på backen. Årets nyhet i programmet stod H&M för, med "Battle of the sexes", där ett lag med tjejer och killar fick tävla mot varandra, till publikens förtjusning. Malin var lagledare för tjejerna och hade Jessica Almenäs som lekledare för tjejerna. Amerikanskan Georgina Bloomber ...

Läs hela inlägget

Redaktionen

Henrick Von Eckermann vann just 7-årsfinalen med fina Cato 58!Jannike West var vass även i dagens final (vann igår) och blev tvåa med Vivaldi K.

Läs hela inlägget

Redaktionen

H&M har öppnat upp en monter med museum av Malin och Peders grejer. Rätt kul idé för alla fans. Kolla in Peders specialdesignade Matthew Williamsson kavaj!Peder som ungPeders första sadel, - ingen hoppsadel!

Läs hela inlägget

Redaktionen

Hollands Jur Vrieling vann Falsterbo Derbyt på Nerina eftter omhoppning och slog Tina Lund med några tiondelar. Jur på väg att hoppa grinden ut från banan. Svante Johansson på Karamell KS, kom också till omhoppning, han slutade femma.

Läs hela inlägget

Redaktionen

Douglas Lindelöw vann wildcardet till Falsterbo i Folksam Riders Cup. Den biljetten förvaltade han på bästa sätt, nämligen med seger i finalen av Kopparbergs Trophy! Läs mer om det under nyheterna.

Läs hela inlägget

Redaktionen
JUL
18
2009

Träffade just söta Jessica Almenäs som är här med pojkvännenTony. Hon berättade att hon kommer vara med och moderera morgondagens "H&M battle of the sexes". Stor underhållning är det alltid när det är dags för kaninhoppningen. I år var ingen mindre än George Morris med. Han slog dock inte Jana Wanni ...

Läs hela inlägget

Redaktionen
JUL
18
2009

Igår kväll var den årliga Falsterbo-festen här, där även några ryttare uppträdde. Danmarks egna "Let´s Dance" stjärna Tina Lund dansade och Alois Pollman-Scheckhorst mimade till Elvis. Den stora snackisen idag är Alexander Zetterman, som är fenomenal inte bara som ryttare, utan även när han immiterar andr ...

Läs hela inlägget

Redaktionen

Wow, vilken spännande dag det blev, med Sverige som slutlig tvåa i Superligan!! Irland var mina förhandsfavoriter och de vann, med den äran. Men med Sverige hack i häl. Läs mer om hoppningen under nyheterna. Trots seger, så nickade Denis Lynch till under presskonferensen... Undrar om han har festat för mycket?

Läs hela inlägget

Redaktionen

Sverige ligger delad två med Irland, efter Schweiz, inför andra omgången av nationshoppningen. Spännande!

Läs hela inlägget

Redaktionen
JUL
17
2009

Så här roligt kan man ha om man inte vill kolla på hästarna här. Helena Lundbäck berättade att vuxna kan ha precis lika roligt som barnen i/på poolen. - Det var jättekul. Jag gick dit och frågade om även vuxna får leka!

Läs hela inlägget

Redaktionen

Linnea Ericsson vann precis 5-års finalen med Zandiego U. En av de fyra femåringar hon hade med hit. - Jag visste att den var bra, men inte så här bra, säger hon om Zandiego U. Hästen hittade hon förra året hos Varberg Equestrian, och den skickades direkt till en hästägare i USA. Där gick den i Wellington un ...

Läs hela inlägget

Redaktionen
JUL
17
2009

Janas kinesiska palm. Den här är planterad vid vattengraven. Jag tycker det påminner lite om tävlingarna i Wellington, Florida. Det gör det fina vädret här också!     Ni missar väl inte att jag lägger upp alla nyhetsartiklar härifrån under Senaste Nytt på första sidan./Cecilia

Läs hela inlägget

4055 träffar Sida: « första « föregående 1 ... 321 322 323 324 325 ... 338 nästa » sista » 

Prenumerera på Husbloggarna

Våra husbloggare

Saknar du en husbloggare?

Vi har haft många husbloggare genom åren. Så om du saknar du en husbloggare finns chansen att den bloggen finns i arkivet.

Arkiverade husbloggar

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.