Hippologbloggen

Endast en vecka kvar på praktiken, vilket känns lite trist. Jag hade gärna stannat ett tag till hos Evelina.

Jag har fått hjälpa till att rida in så många olika typer av hästar. Från en där ingenting nytt är konstigt, i stort sett bara att sitta upp och rida. Till en annan som i början fick sadelgjordsspänningar när vi la på schabraket. Bara man ger dem den tid de behöver och rätt förutsättningar, så går det mesta.

Det finns en hel del som jag kommer att ta med mig från den här praktiken och jag har svårt att tro att jag skulle ha kunnat ha det bättre. 

I och med att det bara är en vecka kvar på praktiken, betyder det att höstterminen lider mot sitt slut. Endast vårterminen kvarstår innan hippologen är slut för min del. Detta har gjort att en jobbig stress har väckts i mig. Vad ska jag göra sen när det här är slut?

Lite tid finns fortfarande kvar till att fundera över den frågan. Men inte hur mycket tid som helst. De här 2,5 åren har verkligen rusat förbi.

/Christoffer


Läst 19555 ggr Kommentarer Kommentera

Följ Christoffer Myrs äventyr på hippologutbildningen.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.