Hästskötarbloggen

I måndags kom vi hem efter två veckor i fina Zuidwolde! Får tyvärr be om ursäkt igen för att jag inte haft något internet på tävlingen och därmed den uteblivna bloggningen. Första helgen så tävlade Canora, Boss, Condello och Cruz. Helgen gick bra för Condello var största stjärnan som var 3a i största klassen på lördagen. Första helgen hade det dock regnat hysteriskt så det var lera överallt och de fick ta hjälp av traktorer för att få loss flera lastbilar... 

Andra helgen så tävlade Canora, Boss, Flecu och Caramelle. Hästarna skötte sig superbra där de främsta placeringarna var Flecus 6e plats och Boss 9e plats i varsinn klass i Medium Tour samt att Caramelle kvalade in som 7e bästa ungehäst till finalen i Youngster Tour! 

Idag fick jag vara ledig så då passade jag och Vickis på att åka till Novalund för lite shopping. Där visade de Fältävlans hoppningen på storbildsskärm vilket var as nice! 

Imorgon åker jag med Flecu, Condello och Eldorf till Verden för tävling över helgen. Vi hoppas på fina tävlingar, har bara varit i Verden på deras inomhustävlingar förut så det ska bli spännande. 

Sist men inte minst, STORT grattis till Sara för dagens silvermedalj! 

Fölvisning i Zuidwolde

Vickis och Boss ute och betar i Zuidwolde

Jag och Vickis på House of Bagels som är mitt favorit ställe i Kristianstad

Fältävlanshoppning på storbildsskärm, mycket credd till Novalund!


Läst 33270 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.