Hästskötarbloggen
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej allihop!

Det var ett tag sen jag uppdaterade, det blir lätt att dagarna trillar iväg! Här på gården har vi bland annat hunnit med tävlingar i Sverige, unghäst-VM och en fotografering.

Men vi tar det från början. Vi har avverkat en tävling i Skyrup, då vann Flecu GP-klassen och Canora vann 1,40-klassen. En bra dag på jobbet liksom! Sen åkte vi till unghäst-VM med Holsteins Matina, eller Tina som vi kallar henne. Hon gjorde en jättebra insats i Zangersheide, var felfri första dagen trots att regnet öste ner. Tyvärr ett ner andra dagen och då kvalar man inte till final, men hon hoppade superbra.

För en femåring är det en ganska stor grej att åka så långt, bo borta och resa helt själv. Men hon imponerar på mig och va coollugn och skötte sig utmärkt - tror hon kommer bli ngt i framtiden!

Häromdagen var förresten Hööks här och fotograferade till sin vår/sommar katalog. Cafino är en stjärna, och nu även fotomodell :)

Jag har slängt ihop ett bildspel, skriver mer text där!

Mvh Ida


Läst 34514 ggr Kommentarer Kommentera
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Nu är hela Team Anton hemma på Lövsta igen. Jag och alla kollegor är naturligtvis väldigt stolta över dem, efter deras fina resultat från VM. Det var extremt nervöst att sitta hemma och titta på tv:n, att inte vara med under förberedelserna, jag satt verkligen som på nålar när Tinne skulle rida. Fast jag vet ju att det är helt onödigt att vara så nervig, för de är ju ändå bäst i världen. :)

Angelica har under hela VM-veckan uppdaterat mig, så skönt. Anton har det så himla bra med henne och det känns så bra. Även fast jag skulle vilja vara med honom varje dag.
Jag ska nog förhöra Angelica om hennes VM-äventyr och blogga om det, för jag har ju inte så mycket skvaller precis. :)
Den bästa nyheten av alla är att Marie är tillbaka hos Patrik Kittel, hon är absolut en av de underbaraste människorna jag känner. Hon kunde helt enkelt inte vara ifrån sina hästar.

Hemma på Lövsta är allt bra, stallet är tvättat och superfint. Carro har organiserat varenda millimeter, mycket bra! Hästarna äter gräs och har sommarmagar allihop, precis som det ska vara!

Jag passade på att hämta hem Antonias hästar från deras sommarparadis i Torekov också, lika trevligt som alltid. Kul att köra runt på lite hästar. Även min lilla tjej tyckte att det var kul. Måste ju ta med henne så klart på mina äventyr, det innebär också att hennes pappa måste med som barnvakt. Praktiskt va?!

Ska förhöra Tinne och Angelica om VM, återkommer!

/Sara


Läst 37252 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.