Redaktionens pryltips - Halland + Holland = lekfullt

Redaktionens pryltips

APR
26

Halland + Holland = lekfullt

Eponia Equestrian Sport är ett svenskt företag placerat i Laholm i södra Halland, de tillverkar tillsammans med DHH Dutch Holland produkter till både ryttare och häst. Jag har skannat igenom deras hemsida och hittat några riktigt fina guldkorn till oss ryttare. 

Häftig t-shirt för dressyr- eller hoppryttaren, som passar både i och utanför stallet. Tänk att ha den på stan till ett par slitna jeans, eller i sadeln till ett par ljusa ridbyxor - snyggt! Priset ligger på 339 kr och ni hittar hoppmodellen här och dressyrmodellen här

Lite Animo-insprierad ridbyxa med Art Deco-mönster på bakfickorna, samt silikon vid knäna. Snygga färger och för min smak lagom med "strass". Ridbyxan finns i flera olika färger och kostar 1190 kr. Ni hittar den här

Grå.

Vit.

En annan variant på ridbyxa, bakfickan har broderier och strass. Även denna finns i flera olika färger och till priset av 1190 kr. Ni hittar den här.
  

Riktigt söt, kortärmad tävlingstopp med blombroderier på framsidan. Finns här och kostar 770 kr. 
  

Blå broderier.

Ytterligare en riktigt fin tävlingstopp med broderier både på fram- och baksidan. Finns här för 770 kr.

Baksidan av tävlingstoppen. Kul med kläder som har detaljer, men som inte går "over the top". 

Måste även vissa den här tävlingskavajen som jag föll pladask för. Varje kavaj specialbeställs och man väjer själv färg på tyg (svart, brun, marinblå elelr grå), samt färg och utförande på kragen. Man kan även välja färg på paspoalen samt lägga till valfri brodyr.
  
Kavajen är figursydd och knapparna är av bergskristall. Priset ligger på 2900 kr och kavajen finns i både hopp- och dressyrmodell. Ni hittar dem här

Eponia Equestrian Sport 


taggar


liknande webbartiklar


Läst 20162 ggrMer från prylbloggen

JUL
28

Lyxiga smycken inspirerade av ridsporten

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 5856594 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16

Somriga toppar från brittisk nykomling

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 5915462 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13

Vågade mönster från danskt ridsportmärke

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 5934364 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Cajsas senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 231066 läsare