Redaktionens pryltips - Matchande set till hästen

Redaktionens pryltips

APR
25
2015

Matchande set till hästen

Nu när tävlingssäsongen är i full gång är det kanske dags att införskaffa ett nytt, matchande tävlingsset? För den som inte orkar mixa själv finns det en hel del färdigmatchande set till hästen, här kommer några exempel. Kanske ett av dessa blir ditt framtida tävlingsset?

Equi Theme säljer ett helt set som innehåller både schabrak, huva och skydd. Finns i flera olika färgkombinationer och priset ligger på 770 kr. 

Till produkten

Detta röda set kommer från Euro-Stars höst- och vinterkollektion, det säljs därför ut till det reducerade priset 700 kr (ordinarie pris är 1178 kr). Snyggt tycker jag!

Till produkten

Detta set från Scapa Sport heter Diamond, och loggan på schabraket är prydd med glittrande stenar. Priset för ett set inklusive luva ligger på 899 kr. 

Till produkten 

Detta set från Eponia är något för dig som gillar bling, då både schabraket och huvan pryds av glittrande stenar. Priset ligger just nu på 499 kr (ordinarie pris 599 kr).

Till produkten 

En av mina favoritfärger på tävlingsbanan är grått, och detta set från Animo föll mig i smaken. Det har glittriga stenar på både schabraket och huvan, samt ett snyggt mönster av stjärnor i stället för det klassiska rutmönstret. Det något saftiga priset ligger på 1699 kr. 

Till produkten 

Det sista setet kommer från Schockemöhles sommarkollektion 2014, och är tillverkat i en härligt gul färg. Priset ligger just nu på 529 kr. 

Till produkten 


taggar


liknande webbartiklar


Läst 31559 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6393656 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6452529 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6471436 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Cajsas senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 232559 läsare