Redaktionens pryltips - Hästiga plagg till vårgarderoben

Redaktionens pryltips

MAJ
07
2015

Hästiga plagg till vårgarderoben

Ines Rönner vet att ridsporten är en livsstil, inte en hobby. Hon lämnade sin tjänst på en bank i Tyskland för att följa sina ridsportdrömmar i Colombia. Många år senare har hennes två döttrars modeintresse lett till deras eget klädmärke – Rönner.

Denna bomullsskjorta har snygga detaljer, som bett på armslagen. Priset ligger på drygt 1800 svenska kronor.
Till produkten Den klassiska mixen av alpackaull gör sjalarna både svala och värmande på samma gång. Finns i flera färger och utföranden för drygt 1300 kronor.
Till produktenVad säger ni om denna klänning i silke till midsommar? Prislappen ligger på 3200 kronor, så man får passa sig för fläckar från gräset – men den är en riktig favorit i kollektionen.
Till produkten


De båda blusarna nedan finns i både bomull och silke, och i flera otroligt fina färger och mönster. Priset ligger på från 1800 kronor.
Till produkten


Till produkten


Prislapparna på nedanstående klänningar börjar på drygt 2300 kronor. De tillverkas, precis som plaggen ovan, i både bomull och silke. Även här finns flera färger och mönster att välja mellan.
Till produkten
Till produkten
Rönner har även många fina inredningsdetaljer till hemmet på hemsidan, men här tänkte vi fokusera på mode. Dock kan vi inte låta bli att visa dessa fina väskor. Prislappen varierar efter utförande, men börjar på 1900 kronor.
Till produkten
Till hemsidan 


taggar


liknande webbartiklar


Läst 37928 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6386419 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6445292 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6464199 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Annelies senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 232551 läsare