SHS-kollen 2013 - Ännu en seger till Brianne Goutal

Stockholm Int. Horse Show 2012

Här samlar vi allt från Stockholm International Horse Show 2012. Resultat, bildspel, bakom-kulisserna-reportage och mycket mer.


DEC
01
2012

Ännu en seger till Brianne Goutal

Brianne och Ralvesther.

 

Brianne Goutal är drottning i Globen. På lördagskvällen vann hon ännu en klass, den här gången var det en 1,40-hoppning i två faser. Henrik von Eckermann kom på en andra plats. Även Malin Baryard Johnsson fick till en fin runda på Baltimore, hon kom på sjätte plats.

Brianne Goutal har kommit hela vägen från USA för att tävla i Globen. I gårdagens sena klass red hon Ralvesther, och det såg faktiskt inte ut som att det gick så snabbt när hon lotsade stoet runt banan. Men, det var en riktigt bra tid som blev svårslagen. Inte ens veteranen John Whitaker på Waterstone kunde rå på 24-åriga Briannes tid. Även Henrik von Eckermann gjorde sitt bästa, men var nästan en hel sekund efter amerikanskan över mållinjen.
   
Se fullständigt resultat här.

 

Henrik von Eckermann tog ett par riktigt snäva svängar på Lady Capitol, men kunde ändå inte rå på amerikanskans tid.


Läst 10120 ggr

Fler inlägg

APR
28
2013

Tips om en nylanserad sadel från Hoffsteiner FrankrikeLäst 19657 ggr Kommentarer Kommentera

APR
28
2013

Shoppingtips från Tova EkelundLäst 19385 ggr Kommentarer Kommentera

APR
28
2013

Shoppingtips från Ronja SandrosLäst 19408 ggr Kommentarer Kommentera
taggar

SHS2012  Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.