Hjälmkamera på Ludwig Svennerstål

Hippson-TV

Fälttävlan

Publicerad: 2013-09-09

Hjälmkamera på Ludwig Svennerstål

I detta klipp får vi följa med Ludwig Svennerstål ut i terrängen i klassiska Burghley - som gick av stapeln i helgen. Han rider hästen King Bob och innan de ger sig iväg ut på banan berättar hästskötaren Sophie Evans om hur "Bobby" är inför start.
Bland annat säger hon att de måste vara två personer som håller i honom när han ska in i startboxen, eftersom han är så taggad. Och visst kan man se hästens glädje över att vara ute på terrängbanan! 
 
Resultatlista för tävlingen 
Mer i Hippson-TV

Marcus Westergren hoppar utan sadelgjord

Jörgen Larssons klipp där han satt upp i sadeln utan sadelgjord blev en viral succé. Marcus Westergren vill inte vara sämre, i ett klipp på Instagram hoppar han upp i sadeln och hoppar sedan hinder utan sadelgjord. Vem kan tänkas ta det ett steg längre – och med vad?


Sett 11124 ggr
Kommentarer

VM-arrangören hyllar hästen i vacker film

I september är det VM i Tryon, USA. Inför mästerskapet hyllar arrangören hästen som bär oss, tävlar med oss, tröstar oss, läker oss och jobbar med oss i en vacker film.


Sett 1691 ggr
Kommentarer

Sitter upp med stil – utan pall och sadelgjord

För vissa är det en utmaning att sitta upp på hästen utan pall, men Jörgen Larsson visar att det går utan sadelgjord också. Hippson ringde upp honom för att höra mer.


Sett 52023 ggr
Kommentarer

Smakprov på Dujardins GP-debut med framtidshästen

Charlotte Dujardin är tillbaka på Grand Prix-nivå. Nu med det nioåriga stoet Mount St. John Freestyle. De gjorde nationell debut i helgen i Hartpury och det blev seger direkt med 81 procent. Se ett klipp från klassen här ovan.

>> Arkiv: Dujardin GP-vinnare igen


Sett 3520 ggr
Kommentarer

Fåraktig uppvärmning inför Grand Prix

Inför Hermès Grand Prix i Paris provhoppade en skock får (!) banan. Ett pausnummer uppskattat av publiken. Man undrar ju om de hoppade fram tillsammans med hästarna – troligtvis inte… Nästan mest imponerande är den tvåbenta ledarens graciösa hoppsasteg i kort galopp!


Sett 5047 ggr
Kommentarer

Får hjälp att fånga hästen av mopedist

Den här ryttaren har tappat sin häst och den ger sig av på trafikerade vägar i full fart. Hon får hjälp att följa efter den av en mopedist och de försöker även fånga den stressade hästen. Inte helt lätt från en moped, men det slutar väl till slut.


Sett 6906 ggr
Kommentarer

Painstoet Gaya älskar katter – och hjälper matte genom en tuff tid

Annica Skogsberg, som bor utanför Uppsala, har skickat in ett klipp på det fina samspelet mellan hennes fyraåriga sto Gaya och stallets nyfikna kattungar. Hon berättar också hur viktig hästen är och har varit för henne under de tuffa cancerbehandlingarna.


Sett 2596 ggr
Kommentarer

Ariante vet hur man lurar mattes kompis

Matilda Erlandssons åttaåriga valack Ariante Cruz, eller "Ville" som han kallas, vet precis hur man kan "köra" med mattes kompisar. Hans 179 centimeter i mankhöjd gör att han enkelt kan försvåra när tränset ska på.


Sett 8076 ggr
Kommentarer

Härlig morgonrutin med hästen – i nedåtgående hund

Julie Rogers har en härlig morgonrutin med sin häst. Eller vad sägs om att tillsammans utöva lite yoga, här ovan visar hon en smidig nedåtgående hund tillsammans med sin fyrbenta kompis.


Sett 7364 ggr
Kommentarer

River man sista hindret får man ... tvätta lastbilen

Henrik von Eckermann och Mary Lou har återigen presterat på topp i en viktig Grand Prix. Men ryttaren valde en chansning på sista hindret, och bommen föll. Med glimten i ögat visar Henrik vad han gjorde under måndagen för att ta ut lite frustration över missen.


Sett 6229 ggr
Kommentarer


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Back home

Portugal-bloggen

Upp-och-ner, upp-ner.

Kajsa Boström

Hektiska dagar!

Therese

Till Husbloggarna