Tobbe Larssons hästar ”sjunger” i reklamfilmer på tv: ”Det gläder mig”

Hippson-TV

Hippson News

Publicerad: 2019-12-06

Tobbe Larssons hästar ”sjunger” i reklamfilmer på tv: ”Det gläder mig”

Tobbe Larsson firar som bekant 20 år som hästartist. Nu har hans fyrbenta vänner utvecklat oanade talanger – i reklamfilmer som kommer att visas i tv sjunger de nämligen. Eller?!

Hippson har vid flera tillfällen den senaste tiden uppmärksammat Tobbe Larsson, som ju var på plats under Sweden International Horse Show och visade trick med sina hästar. Nu är hans fyrbenta vänner åter aktuella, de är nämligen med i ATG:s nya reklamfilmer som kommer att visas på tv. Att hästarna är väldresserade har det inte funnits någon tvekan om, men att de kunde sjunga också var något nytt.
– Filmerna är gjorda med glimten i ögat och vi hoppas att tittarna blir glada av att se på hästar på det här nya sättet, säger Peter Dennbrink som är marknadschef för hästspel på spelbolaget i ett pressmeddelande.
  
Tobbes hästar ställde upp
Efter att ha lanserat den talande hästen Vinnie introduceras nu även ett par skönsjungande hästar, som tar ton till såväl opera som japanska klassiker.
– Vi vet att hästar väcker känslor, engagemang och glädje. För de här filmerna behövde vi hästar som även kan axla rollen som skådespelare och de första jag tänkte på var Tobbes hästar, säger Peter Dennbrink.
Filmerna spelades alltså in på Sjörup Prästgård i Skåne, tillsammans med den kända hästartisten Tobbe Larsson och några av hans hästar. Tobbe reser över hela världen med hästarna för spektakulära uppträdanden inför stor publik. Nu ska Tobbes hästar synas i tv-rutan i en stor kampanj.
  
Välkända sånger
– Vi har många trogna fans runt om i Sverige och det gläder mig att de ska få se mina hästar sjunga i ATG:s nya reklamfilmer, säger Tobbe Larsson.
Inspelningarna gjordes under ett par dagar i oktober och har blivit till en serie korta filmer där de skönsjungande hästarna framför några mycket välkända sånger. Inspelningen gjordes i samarbete mellan spelbolaget, reklambyrån Åkestam Holst och produktionsbolaget Camp David.

Om reklamfilmerna
  
Medverkande stjärnhästar:
Nicke, Freddy, Devin, Gazzel och Casper
  
I en av filmerna sjunger hästarna japanska “Sukiyaki”, den genom tiderna mest spelade låten i Japan.
Under inspelningen fanns ett filmteam på 15 personer som arbetade med regi, kameror, lampor, elektricitet, djurhantering, scenografi och efterbearbetning. Tobbe hade även tre personer som endast arbetade med hästarna under inspelningen.

 


Hippsons julkalender

Fram till den 24/12 publicerar vi ett erbjudande per dag. Observera att det kan finnas erbjudanden som enbart gäller "sin" dag.


Mer i Hippson-TV

Turboåke och Alva konditionstränar

Vi har fått möta det charmiga ekipaget Turboåke och Alva tidigare och nu är det dags igen. Alva ska debutera i fälttävlan i slutet av september. Det är Baståsens RK som arrangerar en minifälttävlan med alla tre momenten med. Alva har ridit några pay & jump men det här blir första gången i dressyr och terräng. I klippet konditionstränar de. Vi håller såklart tummarna för det söta ekipaget i fälttävlansdebuten.


Sett 2777 ggr

Varför inte konditionsträna både häst och ryttare

Den här tjejen tar med sig hästen på rullskridskoturen. Både häst, ryttare och hund får konditionsträning i solnedgången. Visst ser det härligt, och lite jobbigt, ut.


Sett 11984 ggr

Se Jimmys resa till Special Olympics i SVT

Serien "Heja Sverigelaget" finns på UR SVT Play. Där får vi bland annat följa Jimmy Andersson, silvermedaljören i dressyr från Special Olympics 2019. I kväll sänds det sista avsnittet i serien i SVT 2. Inspireras av Jimmys resa i klippet ovan!


Sett 875 ggr

När hästen delar med sig av sin roliga leksak

Hur söta är inte de här fyrbenta kompisarna? Hästen Billy Take That har fått en rolig leksak som hunden Otis gärna vill leka med. När hästen delar med sig blir Otis överlycklig och skuttar nerför stallgången. Vilken tur att fyrfota vänner kan hålla ihop! Se det söta klippet ovan! 


Sett 21372 ggr

Häng med in i polishästarnas nya lastbil

Polisrytteriet i Stockholm har fått en ny hästlastbil. Den är 12 meter lång och hela 26 ton tung. Polisryttaren Gry tar med er på en visning av lastbilens fina utrymmen för såväl hästar som ryttare.


Sett 20704 ggr

Måndag morgon och precis allt kan gå fel

Att äta i sängen kan tyckas vara en strålande idé. Man sparar tid och kan ligga under  täcket ett tag till. Men  så förargligt om man spiller, som den här lilla sötnosen som misslyckas med att äta liggandes.


Sett 12894 ggr

När marken är alldeles för långt ner

Det vanliga när man är liten är att man inte når upp. Men för ett långbent föl kan det vara tvärtom, man når helt enkelt inte ner.


Sett 18102 ggr

Sötchock – vaggvisestund med shettisföl

Moberg's Assessor, "Alfie" är ett föl som älskar att gosa. Minishetlandsponnyn somnar sött i Linnea Ornsteins knä när hon sjunger en vaggvisa. Dessutom ansluter de övriga shettisarna och lägger sig bredvid för att lyssna. Se det söta klippet ovan!


Sett 19489 ggr

Tips inför helgen – fläta som proffsen

Dags för tävling i helgen? Vill du ha knoppar men tycker att det är svårt att få dem snygga? Här är proffstips från Alva som är hästskötare på Grevlunda. 


Sett 10733 ggr

På päronjakt med Christian K

Peder Fredricson kör apportträning med H&M Christian K på ridturen. Peder kastar päron och Christian K hämtar. Belöningen? Att få äta päronet såklart!


Sett 21778 ggr