Tobbe Larssons hästar ”sjunger” i reklamfilmer på tv: ”Det gläder mig”

Hippson-TV

Hippson News

Publicerad: 2019-12-06

Tobbe Larssons hästar ”sjunger” i reklamfilmer på tv: ”Det gläder mig”

Tobbe Larsson firar som bekant 20 år som hästartist. Nu har hans fyrbenta vänner utvecklat oanade talanger – i reklamfilmer som kommer att visas i tv sjunger de nämligen. Eller?!

Hippson har vid flera tillfällen den senaste tiden uppmärksammat Tobbe Larsson, som ju var på plats under Sweden International Horse Show och visade trick med sina hästar. Nu är hans fyrbenta vänner åter aktuella, de är nämligen med i ATG:s nya reklamfilmer som kommer att visas på tv. Att hästarna är väldresserade har det inte funnits någon tvekan om, men att de kunde sjunga också var något nytt.
– Filmerna är gjorda med glimten i ögat och vi hoppas att tittarna blir glada av att se på hästar på det här nya sättet, säger Peter Dennbrink som är marknadschef för hästspel på spelbolaget i ett pressmeddelande.
  
Tobbes hästar ställde upp
Efter att ha lanserat den talande hästen Vinnie introduceras nu även ett par skönsjungande hästar, som tar ton till såväl opera som japanska klassiker.
– Vi vet att hästar väcker känslor, engagemang och glädje. För de här filmerna behövde vi hästar som även kan axla rollen som skådespelare och de första jag tänkte på var Tobbes hästar, säger Peter Dennbrink.
Filmerna spelades alltså in på Sjörup Prästgård i Skåne, tillsammans med den kända hästartisten Tobbe Larsson och några av hans hästar. Tobbe reser över hela världen med hästarna för spektakulära uppträdanden inför stor publik. Nu ska Tobbes hästar synas i tv-rutan i en stor kampanj.
  
Välkända sånger
– Vi har många trogna fans runt om i Sverige och det gläder mig att de ska få se mina hästar sjunga i ATG:s nya reklamfilmer, säger Tobbe Larsson.
Inspelningarna gjordes under ett par dagar i oktober och har blivit till en serie korta filmer där de skönsjungande hästarna framför några mycket välkända sånger. Inspelningen gjordes i samarbete mellan spelbolaget, reklambyrån Åkestam Holst och produktionsbolaget Camp David.

Om reklamfilmerna
  
Medverkande stjärnhästar:
Nicke, Freddy, Devin, Gazzel och Casper
  
I en av filmerna sjunger hästarna japanska “Sukiyaki”, den genom tiderna mest spelade låten i Japan.
Under inspelningen fanns ett filmteam på 15 personer som arbetade med regi, kameror, lampor, elektricitet, djurhantering, scenografi och efterbearbetning. Tobbe hade även tre personer som endast arbetade med hästarna under inspelningen.

 


Hippsons julkalender

Fram till den 24/12 publicerar vi ett erbjudande per dag. Observera att det kan finnas erbjudanden som enbart gäller "sin" dag.
Mer i Hippson-TV

När kattungen vill leka gäller det att ha tålamod

Den här söta hästen har fått en fin frisyr. Flätan är faktiskt helt oemotståndlig. I alla fall om man är en liten kattunge som tar varje chans att utforska världen och att leka. Även om det innebär att man måste klättra på en stor, stor häst. Se det söta klippet från Sophro Cavaliers.


Sett 1411 ggr

Ponnyn Tingeling visar sitt partytrick under kompisens hoppträning: ”Hon har varit med i Falsterbo”

Victoria och Linnea Grufman har skickat in ett härligt klipp på lilla Tingeling, som vi inte kan låta bli att dela. Under uppvärmningen till senaste hoppträningen var ponnyn med som vanligt, Victoria berättar att stoet brukar gå löst en stund innan de drar i gång på allvar.
– Plötsligt lägger hon sig och rullar mitt i. ”Konstigt!”, tycker min dotters hopphäst Wirnanda, som brallar till för att sedan jobba på lugnt. 


Sett 3300 ggr

Kigermustangen Fantasía vinterduschade i badrummet

Minns ni Alexandra Furmans minishettis som fick sig en vinterdusch i badrummet? När kompisen Fantasía, en tvåårig kigermustang, fick höra om lyxen ville hon också ha en vinterdusch. Så, Alexandra tog helt enkelt in henne i huset och duschen – och nog får hon än så länge (med näppe) plats.


Sett 2557 ggr

Spralliga hästen Patrick älskar att leka

Hästen Patrick har hittat en stor bit plast som fungerar utmärkt som leksak. I ett inlägg på Facebook berättar matte Samantha Jeffreys att han även brukar leka med pinnar och ibland jaga sin egen svans. Se det fartfyllda klippet!


Sett 996 ggr

Legendaren Scandic får fredagsfeeling i hagen

Ni minns väl Scandic, Patrik Kittels pensionerade tävlingskamrat? Tillsammans med Patrik har Scandic en fantastisk karriär bakom sig där han bland annat har deltagit i världscupfinaler, gått OS och tagit EM-brons i Rotterdam 2011. Detta innan han avtackades 2016 inne på stora gräsbanan i Falsterbo. Här bjuder 21-åringen på äkta fredagsfeeling med en härlig galopp i gräshagen på hemmaplan!


Sett 6299 ggr

Maten smakar alltid bäst i grannens krubba

Precis som att gräset alltid smakar bäst på andra sidan staketet har den här hästen upptäckt att det smaskigaste finns i grannens krubba. Och är man bara lite klurig så går det lätt att förse sig – se själva mattjuven "in action".


Sett 2076 ggr

När man bara vill ligga ner och äta godis – men hoppsan!

Den här hästen är för trött för att resa på sig när det är dags för mat. Och det funkar ju väldigt bra att ligga ner och äta också för den delen. Fast helst vill man inte dela sina godsaker med en hungrig hund. Om man bara flyttar skålen lite närmare... OJ! Det var meningen! Inget att se här. Allt enligt plan!


Sett 6883 ggr

Kombinerat markarbete och miljöträning för polishästarna

I förra veckan fick 14 hästar hos Polisrytteriet väst jobba över bommar. Det var dock inte bara rent markarbete som stod på schemat, i övningen fanns även inslag av miljöträning – något som såväl hästar som ryttare uppskattade.


Sett 3722 ggr

Lyckan att få lära sig rida på en Grand Prix-häst

Alizee Froment är känd för sina fantastiska uppvisningar där hon rider GP-dressyr helt utan huvudlag. Och med en sådan mamma är det inte vilken ponny som helst man får lära sig rida på. Kolla klippet – där Alizees lilla dotter får testa "ponnyridning extra allt” på maffiga kändishästen Sultan.


Sett 5447 ggr

När hästen bjuder på styrketräning

Vem behöver gymmet och alla tyngder, när hästen bjuder till och gör jobbet. Den här killen tränar biceps med hjälp av hästen, något att testa?


Sett 4031 ggr