Vid brist på pulkabacke?

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2017-01-10

Vid brist på pulkabacke?

Detta klipp har gjort succé i sociala medier med över 6,5 miljoner visningar. Och visst ser det riktigt roligt ut? Inte visste vi att skrittmaskinen även kunde roa pulkaåkande barn, vid brist på en ordentlig backe!

Mer i Hippson-TV

Se när Tove och Holly behåller lugnet i mötet med vargen

Förra fredagen var Tove Muhrbeck ute och red på sin häst Holly i Södertörn, utanför Stockholm. Plötsligt dyker en varg upp framför dem, och Tove tar upp telefonen för att filma mötet. Vargen följer efter Tove och Holly en bra bit på stigen, Holly håller sig lugn men blir lite spänd av dess närvaro.


Sett 134 ggr
Kommentarer

Thea får hjälp av idolen Peder Fredricson

I kvällens Lilla Sportspegeln får tittarna följa med Thea Gånehed och hennes ponny Woody när de tävlar Grand Prix på Elmia. Och hon får hjälp av självaste Peder Fredricson. Programmet sänds i Barnkanalen 18.30 och finns därefter på Barnplay.se.


Sett 2406 ggr
Kommentarer

25 år med SIHS på drygt tio minuter

I år fyller Sweden International Horse Show 25 år. I tre nostalgiklipp får vi följa med på en tidsresa genom åren. Hästar vi minns, hissnande shownummer och roliga inslag. Bland annat kan man i ett av klippen se en viss programledare, tillika make till tävlingens sportchef Malin Baryard Johnsson. 


Sett 1535 ggr
Kommentarer

Kristian von Krusenstierna: ”Nära att det inte blev något Friends för mig och Adde”

Kristian von Krusenstierna och It's ad Hoc, "Adde", har kvalat till finalen av Dressage Power Future Stars som avgörs under Sweden International Horse Show. Men när Kristian ska träna med Adde i ridhuset möts han plötsligt av en stor, eller liten, överraskning...


Sett 9060 ggr
Kommentarer

Sara Algotsson Ostholt drillar papporna: “Låt inte benen hänga som spaghetti”

I tisdagens avsnitt av TV3- och Viafree-serien Det stora hoppet är fälttävlansryttaren Sara Algotsson Ostholt gästtränare. Och när hon står på marken och ger instruktioner gäller det att hålla fokus. Missa inte förhandsklippet ovan där en av papporna får lära sig vad ”mantag” är.


Sett 3799 ggr
Kommentarer

Fälttävlansryttaren Mateusz Dziurla: "Jag var så himla rädd"

I det fjärde avsnittet av Corren.se:s program ”Hästkrafter” möter Elli Moback fälttävlansryttaren Mateusz Dziurla. Han berättar bland annat om hur rädslan för att misslyckas på hästryggen har förvandlats till en vilja att vinna. Se avsnittet ovan.


Sett 3581 ggr
Kommentarer

Johanna Due-Boje om enhandsfattningen: ”Krävs inte skarpa bett och styrka”

I ett klipp på Instagram visar Johanna Due-Boje ett träningspass med den tioåriga valacken Qazino (se ovan). Där rider hon med enhandsfattning. Vi ringde upp Johanna för att få veta mer.


Sett 5845 ggr
Kommentarer

Sy knoppar som Johanna Due-Boje: ”Tar tio minuter och sitter som berget”

Dressyrryttaren Johanna Due-Boje demonstrerar knoppning på valacken Qazino. Fem flätor, nål och tråd och vips så är han redo för tävlingsbanan.
– Det tar mig tio minuter och är lika smidigt som att använda gummisnoddar, säger Johanna, som berättar mer här nedan.


Sett 12985 ggr
Kommentarer

Stephanie Holmén och Sparven glänser i Stuttgart

I lördagens stjärntäta 1,55-klass i Stuttgart var det Stephanie Holmén och Flip's Little Sparrow som lyste starkast. De svenska världscupryttarna – Peder Fredricson, Douglas Lindelöw och Henrik von Eckermann – tog sig inte till omhoppning. Men "Steffi" och Sparven briljerade, dubbelnollade och placerade sig som nummer sju av drygt 50 startande. Spana in den otroligt snygga rundan här ovan!


Sett 2559 ggr
Kommentarer

Video: Häng med på Michael Jungs segerrunda i inomhusfälttävlan

Det var inte bara världscupen som gällde vid meetinget i Stuttgart. I onsdags reds det även fälttävlan inomhus och i klippet ovan får vi hänga med under den spektakulära segrrundan.
  
Världsettan Michael Jung med Corazon imponerar och är snabbast runt banan till hemmapublikens jubel. Skruva upp ljudet och ta in den härliga stämningen!


Sett 4633 ggr
Kommentarer


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Ett livstecken!

Therese

Id-märkning av föl, flytta hemifrån och en fundering

Avelsbloggen

Paris here we come!

Portugal-bloggen

Till Husbloggarna