62 000 besökte Falsterbo

Senaste nytt

2011-07-11

62 000 besökte Falsterbo

Publikrekord för Falsterbo Horse Show häromveckan. Uppemot 62 000 besökare beräknas det landa på när alla sena förköpsbiljetter är räknade.

Läs mer i ATL Lantbrukets Affärstidningsenaste nytt

2019-12-12

Idrottsföreningar kan söka nytt projektstöd

Satsningen Idrottslyftet försvinner och ersätts i stället av ett nytt projektstöd. Syftet är att skapa förutsättningar för föreningar att utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Uppsala satsar en miljon på fritidsledare i ridsporten

Kulturnämnden i Uppsala kommun har beslutat att satsa en miljon kronor under nästa år på fritidsledare vid fem av kommunens ridskolor. Satsningen görs i samarbete med Upplands ridsportförbund.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Stallägaren Reeni Källström efter EHV-1-smittan: ”Fortfarande väldigt mycket oro”

Förra veckan rapporterade Hippson att en häst avlivats efter att ha drabbats av den neurologiska formen av EHV-1. Stallägaren, Reeni Källström, berättar att inga fler hästar har insjuknat, men att oron för hennes dräktiga ston är stor.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Felicia Grimmenhags utmaning i Musikhjälpen

Felicia Grimmenhag har startat en bössa i Musikhjälpen, i onsdags besökte hon studion i Västerås och de tre programledarna Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg. Nu ber hon sina följare att skänka pengar och för varje tusenlapp lovar hon att anta en utmaning.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Ulla Håkansons stiftelse stöttar Hästsverige

Sveriges mesta dressyrryttare Ulla Håkanson värnar om hästars välfärd och att yngre generationer ska lära sig mer. Därför går hennes stiftelse in och stöttar kunskapssajten Hästsverige ekonomiskt under två år.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Veckans tävling: Förbättra huvudpositionen med smart produkt

Svårt att hålla huvudet i rätt position vid ridning? I veckans tävling, som arrangeras i samarbete med RideQ, kan du vinna en produkt som hjälper dig att få bukt på problemet.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Video: Lövsta Future Challenge till USA

Lövsta tar sin satsning Lövsta Future Challenge för unga dressyrhästar till USA, det berättar Tinne Vilhelmson Silfvén i ett klipp på Facebook. Lövsta Future Challenge Dressage US kommer att hållas i Wellington under Adequan Global Dressage Festival 2020. 

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Ventilationen är vanligaste misstaget vid stallbyggen

Louise Juhlin, byggnadskonsulent på länsstyrelsen, berättar vad stallägare oftast får komplettera med efter att ha skickat in ritningar för förprövning.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Hippsons julkalender: Halva priset på nya nummer 6!

Varje dag fram till jul öppnas det en ny lucka i Hippsons julkalender. Bakom varje lucka döljer sig ett riktigt bra erbjudande från oss eller någon av våra partners. I dag (12/12) får du köpa senaste Hippson-numret för halva priset. Frakt ingår!

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Här går Nations Cup-omgångarna i fälttävlan 2020

Sverige går in i 2020 som titelförsvarare i Nations Cup. Här kan du kolla in tävlingsplatserna och datumen för serien nästa år.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

Webbradio: Hästtränare återvände till Gotland efter 33 år

Reportern Amanda träffade hovslagare och hästtränare Mats Thomsson i Väte, som efter hela 33 år precis har återvänt till Gotland.

Läs mer hos Sveriges Radio
2019-12-11

Ryska ryttare kan delta i OS under neutral flagg

Ryttare från Ryssland har möjlighet att delta i OS i Tokyo, trots beslutet om avstängning av ryska idrottare från internationellt tävlande.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

JULSPECIAL: Rabatt på övningsböcker – leverans innan jul!

Fram till jul kan du spara många hundralappar när du köper Hippsons populära övningsböcker. Är du prenumerant har du hela 25 procent på alla böckerna, men även de som inte prenumererar handlar till kraftigt nedsatt pris. Vill du dessutom bli prenumerant kan du just nu få en valfri bokserie på köpet! 

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Video: Vintern är här – och så även "Michelingubbetiden"

Kylan och vintern gör intåg i flera delar av landet – och fälttävlansryttaren Pontus Hugosson återspeglar årstiden i ett träffsäkert klipp. Med många lager kläder kan lätt känslan av att förvandlas till en osmidig Michelingubbe uppstå, känner du igen dig?

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Kvarka håller ridklubben fortsatt stängd

Efter att ytterligare två hästar drabbats av kvarka hos Malung-Sälens ridklubb tvingas stallet hålla stängt längre än planerat. Något som påverkar verksamheten negativt ekonomiskt.

Läs mer på Hippson.se

 Tillbaka till Nyhetsarkivet